Rijn & Venen 10.50 uur

Utrecht 12-11-2003 - Persberichten district Rijn & Venen

Gordelcontrole in Woerden
WOERDEN Op dinsdag 11 november is van 13.00 uur tot 14.00 uur een gordelcontrole gehouden op de Wulverhorstpad en het Spoorplein in Woerden. Er zijn 6 bekeuringen uitgeschreven.

Snelheidscontrole in Woerden
WOERDEN Op dinsdag 11 november is een snelheidscontrole gehouden van 16.30 uur tot 17.15 uur op de Utrechtsestraatweg in Woerden.

Er zijn 10 procesverbalen uitgeschreven voor het overtreden van de maximum snelheid, waarbij de hoogste overtreding 73 km/h was.

Controle fietsverlichting in Woerden
WOERDEN - Op dinsdag 11 november is vanaf 17.30 uur tot 18.00 uur op de Oostdam in Woerden een controle naar fietsverlichting gehouden. Er zijn 12 fietsers bekeurd voor het niet voeren van verlichting.

Autobestuurders beneden de 18 jaar aangehouden
NIEUWEGEIN Op 11 november is om 23.55 uur op de Bogenburg in Nieuwegein de 15-jarige automobilist uit Nieuwegein aangehouden, waarin nog 2 bijrijders zaten van 14 en 6 jaar.

De politie merkte het voertuig op, toen deze met hoge snelheid passeerde. Na het aantal keer negeren van stoptekens reed de auto zich vast in het doodlopende stuk van de Bogenburg. Na tot stilstand te zijn gekomen stapten de 3 jongens uit, waarvan de bestuurder er rennend vandoor ging. Hij werd in de buurt van de Vosseweide aangehouden.

Bij nader onderzoek bleek de auto van de 35-jarige vader van de bestuurder niet verzekerd te zijn en werd het voertuig in beslag genomen. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen.

Snelheidsovertreder aangehouden
MAARSSEN Op 12 november is om 03.50 uur op de Maarssenbroeksedijk in Maarssen de bestuurder van een auto aangehouden na het overtreden van de maximum snelheid met 40 km/h. De bestuurder kreeg 3 bekeuringen voor overtreden van de snelheid, verzekering en het rijden zonder rijbewijs.