Novaxess biedt Slachtofferhulp VPN op maat

Amsterdam, 12 november 2003

Novaxess Data B.V. maakt bekend dat zij en Slachtofferhulp Nederland een nieuwe overeenkomst hebben gesloten waarbij Novaxess de komende drie jaar op exclusieve basis 88 VPN-verbindingen levert.

De overeenkomst tussen Novaxess en Slachtofferhulp is een vervolg op de samenwerking van de afgelopen twee jaar. Bij de nieuwe overeenkomst is er een onderscheid gemaakt in de behoefte aan bandbreedte van de diverse locaties. Slachtofferhulp heeft tevens de activiteiten van haar hoofdlocatie ondergebracht op het Novaxess Datacenter. Hierdoor is naast een verhoging van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het netwerk, ook een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd. De overeenkomst is in samenwerking met De Computerwacht, een partner van Novaxess, tot stand gekomen.

Benjamin Posthuma, Stafmedewerker ICT bij Slachtofferhulp: "Mede door de bezuinigingen van Balkenende II, was een efficiënte oplossing een belangrijke drijfveer voor een nieuwe aanbieding. Novaxess heeft met haar aanbieding aan deze eis voldaan, met als eindresultaat een aanzienlijke kostenbesparing en een goede kwaliteit. Bovendien hebben wij al een aantal jaren goede ervaringen met Novaxess."

Frank Uit den Bogaard, General Manager bij Novaxess: "We zijn blij dat Slachtofferhulp voor ons gekozen heeft. Dit bewijst dat de producten en met name de dienstverlening van Novaxess door grote ondernemingen en instellingen zoals Slachtofferhulp gewaardeerd worden. Mede door goed te kijken naar de behoeften van de verschillende locaties, hebben we een oplossing op maat kunnen bieden waarbij we volledig aan de wensen voor VPN-verbindingen van Slachtofferhulp voldoen."

Over Slachtofferhulp

Slachtofferhulp is een landelijke stichting die jaarlijks hulp biedt aan 100.000 slachtoffers van een misdrijf of een verkeersongeluk. De hulp bestaat uit zowel praktische, juridische als emotionele steun en is in handen van 1500 vrijwilligers die worden ondersteund door 250 beroepskrachten. De vrijwilligers helpen onder andere bij het krijgen van schadevergoedingen, geven voorlichting over het juridische proces en verwijzen indien nodig door naar professionele hulpverlening. Momenteel heeft Slachtofferhulp 13 regiokantoren en 75 lokale bureaus.

Over Novaxess
Novaxess Data B.V. is een professionele aanbieder van data-, telefonie en op maat gesneden netwerk- en hostingdiensten voor de zakelijke markt van Nederland. Novaxess heeft een eigen breedband netwerk dat gebruik maakt van de modernste netwerktechnologieën. Novaxess onderscheidt zich met de kwaliteit van haar dienstverlening, die geheel is toegespitst op de professionele zakelijke gebruiker. Novaxess maakt onderdeel uit van De Novaxess groep, een toonaangevende telecommunicatiespeler in de Nederlandse markt.

Meer informatie over Novaxess en haar diensten is te vinden op www.novaxess.net. Contact
Novaxess Data B.V.
Natasja Wildschut
Marketing Communicatie
020-798 98 98
natasja.wildschut@novaxess.net

---- --