AXIOS SYSTEMS LIMITED

Axios lanceert de volgende generatie van web 'selfservice'

AMSTERDAM, The Netherlands, November 12/PRNewswire/ -- Axios Systems, de toonaangevende internationale Help Desk & IT Service Management leverancier, lanceert haar volgende generatie web gebaseerde 'selfservice' product tijdens de jaarlijkse conferentie van het itSMF in Brighton, Engeland op maandag 10 november aanstaande.

AssystNET biedt geavanceerde web 'selfservice' functionaliteit aan eindgebruikers van assyst-klanten.

Tasos Symeonides, Managing Director Axios Systems, zegt 'Onze nieuwe generatie assystNET is het resultaat van innovatief denken samen met onze klanten en prospects'. Hij vervolgt 'assystNET biedt de assyst-klanten de mogelijkheid om in de interactie met de eindgebruiker een hoger niveau te bereiken'.

assyst is een Help Desk & IT-Service Management oplossing die alle ITIL- disciplines ondersteunt in een geconsolideerd 'out-of-the-box' product. Als het middelpunt van de IT-operaties zorgt assyst een uniek niveau van samenhang van IT-Service Management.

AssystNET voegt nog meer waarde toe aan assyst, door eindgebruikers via een eenvoudig te gebruiken web interface taken te laten uitvoeren zoals het loggen van incidenten, e-mailautorisaties en pro-actieve probleem bewustheid.

Deze nieuwe functionaliteit is niet alleen beschikbaar voor nieuwe klanten, maar wordt ook beschikbaar gestelde aan bestaande assyst-gebruikers via een beheersbare migratie.

Web 'selfservice' in IT-Service Management blijft de sleutel voor kostenverlaging, een visie gesteund door analisten van Gartner - 'Web gebaseerde 'selfservice' ondersteuning heeft het potentieel om de kosten die gemaakt worden om klanten te ondersteunen te verlagen en gelijktijdig de relaties met de klant te verbeteren door meer gepersonifieerde diensten'.

Ian Elrick, Product Development Manager assyst, zegt 'We stappen een nieuw tijdperk binnen als je spreekt over IT-ondersteuning en assystNET is innovatief in haar pro-actieve informatie aanlevering. Eindgebruikers zijn direct op de hoogte van alle voor hen geldende relevante zaken. Voeg daar aanvullende functionaliteiten zoals Message Center aan toe en wij denken hiermee een succesvolle oplossing te hebben ontworpen.

Klanten van Axios en prospects willen de voordelen van deze nieuwe software graag gebruiken. Gillian Chavasse, Service Desk Manager bij de Miller Group (de grootste niet aan de beurs genoteerde onroerend goed ontwikkelaar) heeft gezegd, 'We hebben assystNET gezien en zijn zeer enthousiast - assystNET versterkt onze ondersteuning aan eindgebruikers via het Web, terwijl het aantal 'calls' aan de Service Desk afneemt.

Axios Systems is dé marktleider op het gebied van IT-Service Managementoplossingen. Met assyst biedt Axios Systems een volledig geïntegreerde helpdesk en Service

Management softwareapplicatie. Axios Systems is in 1988 opgericht in de
U.K. en heeft vestigingen in meer dan tien landen, waaronder Nederland.

http://www.axiossystems.com

Meer over Axios Systems

Axios Systems heeft ruim 15 jaar ervaring in het realiseren van perfectie voor Help Desk & IT Service Management.

assyst, de originele ITIL oplossing, is de toonaangevende Help Desk & IT Service Management oplossing die ervoor zorgt dat grote organisaties hun IT infrastructuur volledig onder controle hebben. Doordat Axios veel energie steekt in het ontwikkelen van uitstekende ITIL IT Service Management oplossingen en in de zeer gewaardeerde klantenservice, is zij voor de tweede maal winnaar geworden in het Help Desk Institute vendor survey.

assyst is de ITIL Help Desk en IT Service Management leverancier, waarmee inmiddels meer dan 400 organisaties werken inclusief Orange, MidAmerican Energy, ABN AMRO, Canadian Tire, MTV en verschillende overheidsinstanties zoals het Ministerie van Defensie in Groot-Brittannië.

assyst is een volledig geïntegreerde, out-of-the-box Help Desk & IT Service Management software suite. Bovendien is assyst ontwikkeld vanuit het oorspronkelijke Best Practice ITIL Framework.

Source: Axios Systems Limited

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Axios Systems Benelux
- Astrid van den Broek, Marketing Assistant, Tel: +31 (0) 20 521 0290, E-mail: astrid.van.den.broek@axiossystems.com

12 nov 03 12:26