Gemeente Alphen aan den Rijn


Ruimtelijke onderbouwing

De directeur Grondgebied maakt op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat de volgende bouwplannen is ingediend:

* Gouwsluisseweg, het bouwen van 16 patiowoningen
* Steekterweg 33, het bouwen van een woning
* Herenweg naast 117, het bouwen van een woning
* Rietveldsepad 11, het vernieuwen van een dierenhotel Hoeve Beestenspul

* Achtermiddenweg naast nr 6, het bouwen van een woning

De bouwplannen zijn om diverse redenen in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplannen. Vrijstelling van het bestemmingsplan is in beginsel mogelijk door toepassing van de procedure als aangegeven in artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Alvorens burgemeester en wethouders besluiten de vrijstelling te verlenen liggen de bouwplannen, inclusief een concept voor een ruimtelijke onderbouwing, met ingang van13 november 2003 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in het Stadhuis bij de Ontvangstbalie ter inzage.

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om van de stukken kennis te nemen. Eventuele schriftelijke reacties in het kader van de inspraakprocedure kunnen tot en met 10 december 2003 worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke Ordening, postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

Met inachtneming van de inspraakreacties zal worden besloten of al dan niet wordt overgegaan tot het starten van een vrijstellingsprocedure.

Publicatie weekagenda 12 november 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 11 november 2003 laatste wijziging