Ingezonden persbericht

Den Haag/Amsterdam 12 november 2003

T-Mobile als eerste met Instant E-mail voor kleinere bedrijven en professionals op nieuwe BlackBerry 6230 en 7230

T-Mobile lanceert vandaag Instant E-mail op de nieuwe BlackBerry 6230 en 7230. Deze betaalbare en veelzijdige modellen zijn in combinatie met Instant E-mail, in Nederland exclusief voor klanten van T-Mobile beschikbaar. Ze zijn bij uitstek geschikt voor kleinere bedrijven en professionals: Instant E-mail zorgt er voor dat zij met een 'altijd aan' verbinding hun e-mail direct ontvangen en kunnen beantwoorden. Instant E-mail op de BlackBerry is een uitbreiding van het Wireless Office aanbod van T-Mobile voor de zakelijke markt.

Niek Jan van Damme, Commercieel Directeur van T-Mobile Netherlands: "Snelle toegang tot e-mail is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als telefonische bereikbaarheid. Voor professionals, voor buitendienstmedewerkers, maar ook voor wie lid is van een on-line community. Met de vele functies van Instant E-mail op de nieuwe BlackBerry's hebben gebruikers een compleet mobiel kantoor ter beschikking voor een redelijke prijs."

Steeds meer mensen maken zowel zakelijk als privé intensief gebruik van e-mail. Onderweg verliep dit tot voor kort omslachtig en traag. Toch wordt het steeds belangrijker per e-mail bereikbaar te zijn en contact te kunnen onderhouden met kantoor. Instant E-mail van T-Mobile op de BlackBerry 6230 en 7230 haalt de e-mail direct bij de provider op. Een nieuw e-mailadres is niet nodig. Instant E-mail is daarmee bij uitstek geschikt voor professionals zoals consultants en zelfstandige-ondernemers.

Zowel de nieuwe BlackBerry 7230 met kleurenscherm als de 6230 (monochroom) van Research In Motion (RIM) zijn in Nederland exclusief beschikbaar voor T-Mobile gebruikers. Het zijn veelzijdige, modern vormgegeven apparaten met een compleet toetsenbord. Het aantal functies is aanzienlijk: van SMS ontvangen en versturen tot mobiel telefoneren. Daarnaast is de BlackBerry als organizer te gebruiken. Een filter dat Spam en virussen tegenhoudt is ingebouwd. Bijlagen in alle gangbare programma's zoals Word, Powerpoint en PDF kan de BlackBerry openen. Voor EUR 20,- per maand kan onbeperkt worden gemaild. Als introductie aanbod, biedt T-Mobile de dienst tot 1 februari 2004 gratis aan.

Een eenvoudige installatieprocedure in vijf stappen is voldoende om Instant E-mail met de BlackBerry na aanschaf werkend te krijgen. Een nieuw e-mail adres is niet nodig: de 6230 en 7230 kunnen e-mail ophalen van maximaal 10 bestaande adressen die bij een service provider staan. Met de 'altijd aan'-verbinding via GPRS is op elk moment en bijna overal in Europa, e-mail te ontvangen zonder eerst verbinding te hoeven maken.

T-Mobile in Nederland
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 1,69 miljoen klanten (augustus 2003) en is daarmee de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile Netherlands is partner in sport van NOC*NSF en ondersteunt daarmee het Nederlands Olympisch Team op weg naar de Olympische Zomerspelen in Athene. T-Mobile International is hoofdsponsor van Euro 2004 in Portugal.

Meer informatie:
T-Mobile Netherlands BV
Liselore Stuut
PR Manager
Vast: 06 1409 6666
Mobiel: 06 2409 5384
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl