Tiscali

P E R S B E R I C H T

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt medewerkers VOORDELIG ADSl via netwerk tiscali

Den Haag/Rotterdam, 12 november 2003 - Tiscali Wholesale (www.tiscali-wholesale.nl ) heeft
vandaag een overeenkomst gesloten met de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). De EUR biedt haar medewerkers via Tiscali Wholesale een snelle en bijzonder voordelige breedbandinternetverbinding (ADSL) waarmee zij ook thuis toegang krijgen tot het EUR netwerk en de daar aanwezige informatie en diensten. Met deze samenwerking kan de EUR de internetdiensten voor haar medewerkers verder uitbreiden.

Medewerkers van de EUR kunnen voor substantieel lagere prijzen dan op dit moment gangbaar zijn in de consumentenmarkt een ADSL 256/128 verbinding krijgen. Ook kunnen er hogere snelheden - tot 2 Mb - voordeliger worden aangeboden. Uiteraard geldt voor alle ADSL-verbindingen: géén aansluitkosten en géén modemkosten. Er zijn ook geen datalimieten van toepassing. Medewerkers van de EUR betalen - direct aan de Rotterdamse universiteit - uitsluitend de abonnementsprijs.

De samenwerking met de EUR verstevigt de positie van Tiscali Wholesale als leverancier van internetdiensten aan Nederlandse universiteiten en andere grote organisaties die hun leden of medewerkers internetdiensten, eventueel onder eigen naam, willen aanbieden.

Over Tiscali Wholesale:

Tiscali Wholesale is onderdeel van Tiscali, actief in 14 Europese landen. Tiscali Wholesale levert ADSL/SDSL+, DSL IP-VPN, DIAL- en VISP- diensten aan (I)SP's, universiteiten, communities en andere organisaties die onder eigen naam internetproducten aan hun eindgebruikers willen aanbieden. Het leveren van internetproducten biedt zowel kleine als grote organisaties de mogelijkheid om hun consumenten en zakelijke klanten voor langere tijd aan zich te binden en betaalde diensten te leveren.