Politie Drenthe

nieuwsberichten woensdagmiddag 12 november 2003

Assen 12-11-2003 - Nieuws Politie Drenthe

Bert Visser 0651 - 611629

Collega Bert Peters neemt om 23.00 uur de piket over.

Letsel viel mee

HOOGEVEEN - Een 39 jarige automobilist uit Zuidwolde is dinedagmorgen voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen . nadat hij op de kruising Voltastraat / Bellstraat in de flank was geraakt door de auto van een 62 jarige man uit Nieuwehorne. Die had hem niet zien aankomen. De man uit Zuidwolde mocht na het onderzoek weer naar huis Beide auto's konden niet meer rijden en zijn afgesleept.

Frontaal op elkaar

DIEVERBRUG - Een 26 jarige automobiliste uit Onna is dinsdagmorgen door de brandweer uit het wrak van haar auto gehaald toen ze na een slippartij frontaal op een auto botste, bestuurd door een 74 jarige man uit Vledder. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. De vrouw kwam uit de richting Dwingeloo en verloor vlak voor de bebouwde kom van Dieverbrug de controle over haar auto toen ze om nog onduidelijke redenen in een slip raakte. De andere bestuurder die net aan zijn voet was geopereerd is voor alle zekerheid ook even meegegaan naar het ziekenhuis..

Pony weg

YDE - Een familie uit Yde mist sinds woensdagmorgen zijn zwarte shetlandpony Missie. De 1 meter hoge merrie graasde in een weiland aan de Luutkampsweg en moet tussen dinsdag rond 17.30 uur en woensdagmorgen 09.00 uur uit het weiland gehaald zijn. Het vreemde is, dat de stroom nog gewoon was ingeschakeld. De pony was volgens de familie zeer mak.