Ingezonden persbericht

Vitelle van Keramag; dagelijks genieten van comfort

AMERSFOORT, 20031112 -- De badkamerserie Vitelle van Keramag staat garant voor dagelijks genieten van comfort. Vitelle biedt ongekend veel mogelijkheden voor een sfeervolle inrichting naar wens. Met verschillende wastafels, closets, bidets en twee meubelprogramma's is voor elke smaak en ruimte een passende oplossing te realiseren met een tijdloos elegante uitstraling.


Bij de ontwikkeling van Vitelle is terdege rekening gehouden met de kritische wensen van de consument. Kwaliteit, bewegingsvrijheid, comfort, (opberg)ruimte, schoonmaakgemak en hygiëne zijn dan ook de kenmerken van deze serie.

Grote keuze
Vitelle biedt een grote keuze uit wastafels in de breedten 60, 65, 70 en 80 cm. Ook is er een asymmetrische wastafel van 100 cm breed en een ruimtebesparende hoekwastafel. Alle wastafels zijn voorzien van royale aflegvlakken en uitgevoerd met het onzichtbare afvoer- en overloopsysteem Clou. Daarnaast biedt de serie een keuze uit een staand diepspoelcloset, een wandcloset (diep- of vlakspoel) en een wandbidet. Het staande closet is iets verhoogd voor optimaal comfort.

Vitelle hocker
Een handige noviteit in de badkamer is de verrijdbare Vitelle hocker. Deze is voorzien van een comfortabel kussen en doet tevens dienst als wascontainer. In combinatie met de asymmetrische wastafel ontstaat een comfortabele toilettafel.

Schoonmaakgemak
Vitelle is ontwikkeld met het oog op schoonmaakgemak en hygiëne. Het staande closet sluit aan op de wand, alle keramische elementen zijn glad en gesloten, zittingen en deksels zijn eenvoudig te verwijderen. Naar wens wordt de bijzonder onderhoudsvriendelijke oppervlaktelaag 'KeraClean' aangebracht.

Badmeubelen
Voor extra sfeer en opbergruimte is er een royaal meubelprogramma met meubelwastafels, een wastafelboxette, onderkasten, hoge kolomkasten, hang- en zijkasten, een spiegelkast en een aflegplateau. Voor de fronts is er een keuze uit strak (in kersen- of perenhoutdecor) of gewelfd (in hoogglanslak, wit of pergamon). Het corpus van de meubelen wordt uitgevoerd in kersen- of perenhoutdecor. Het assortiment nodigt uit tot combineren, voor een totaalbeeld naar eigen smaak.

De meubelen bieden doordacht gemak. De laden zijn voorzien van een uitneembare inleg met indeling en de hoge kast biedt een geïntegreerde wasmand. De hoge kast met gewelfd front biedt nog een handige extra; een fraai opbergrekje aan de binnenkant van de bovenste deur. Een vondst is de spiegelkast met verschuifbare spiegelelementen. Deze kast is leverbaar in twee maten (58x80 en 70x80cm) en is voorzien van een geïntegreerde stekkerdoos met schakelaar.

De serie Vitelle is verkrijgbaar bij de Sanitair Specialist®.




Ingezonden persbericht