STAND

Scientologen protesteren tegen discriminatie

Scientologen protesteren tegen discriminatie.

Op dinsdag j.l.protesteerden leden van het pas opgerichte comite STAND, Scientologists Taking Action for Non-Discrimination bij de ingang van het bedrijventerrein, Czaar Peterstraat 213 in Zeeburg, Amsterdam, locatie van een Amsterdamse krant. De reden? Ad Vulto, lid van STAND vertelt dat, gezien de uitingen van bepaalde media, er van regelrechte discriminatie van scientologen sprake is. STAND is opgericht om tegen deze gang van zaken te protesteren.

'Het is zeer alarmerend dat bepaalde media die scientologen aanvallen zich keren tegen mensen die actief bezig zijn het drug probleem in Nederland een halt toe te roepen.Al jaren voeren wij een campagne in Nederland en andere landen tegen het drug misbruik en met groot succes.
Dit is regelrechte discriminatie in die bepaalde media en hoort niet thuis in een land als Nederland waar vrijheid van geloofsovertuiging tot een diepgewortelde traditie behoort,'aldus Vulto.

De leden van STAND willen eenieder bijstaan die discriminatie op basis van godsdienst of onjuiste voorstellingen aangaande hun eigen religieuze groep heeft ondergaan.

STAND heeft het volgende e-mail adres:

stand@ilse.nl

12 nov 03 19:26