AutoRai

13-11-2003

Spirit actiepakketten op SEAT Leon en Alhambra

Naast de Toledo Spirit presenteert SEAT nu ook een scherp geprijsd Spirit-actiepakket op de Stella-uitvoering van de SEAT Leon en de SEAT Alhambra.

Leon Spirit
De SEAT Leon Stella is nu verkrijgbaar met een speciaal Spirit-actiepakket. Met dit pakket krijgt de Leon zowel van binnen als van buiten een nog sportievere uitstraling. Bumpers meegespoten in de carrosseriekleur, mistlampen vóór en 15 inch lichtmetalen velgen geven deze Leon een sportief uiterlijk. Ook het interieur is niet vergeten in het Spirit-pakket. De extras in het interieur bestaan uit; een radio/CD-speler met 8 speakers, speciale bekleding en een lederen stuurwiel, schakelpookknop en hoes. Het Spirit-actiepakket is voor slechts 295,- verkrijgbaar op de Stella-uitvoering, waardoor een klantvoordeel van 1.300,- ontstaat.

Alhambra Spirit
Ook op de Alhambra Stella is het speciale Spirit-actiepakket leverbaar. Het Spirit-pakket biedt diverse extras voor een scherpe actieprijs. Voor 495,- wordt de Alhambra Stella opgewaardeerd met 16 inch lichtmetalen velgen, een climatronic in plaats van handbediende airconditioning en een electric pakket met daarin elektrisch bedienbare zijruiten voor en achter en elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels. Ook hier bedraagt het klantvoordeel
1.300,-.