Politie Zeeland

W-7967-2003 MISHANDELING

In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 04.00 uur en 04.30 uur is een 22-jarige man uit Middelburg aan de Vlasmarkt in zijn woonplaats door drie onbekend gebleven mannen mishandeld.
De 22-jarige Middelburger en een vriend van hem kwamen op de Vlasmarkt drie onbekend gebleven mannen tegen met wie ze in gesprek raakten.
Zonder duidelijke aanleiding sloeg het gesprek over in een woordenwisseling. Hierbij werd de
22-jarige man door het drietal geslagen en in het gezicht geschopt. Hij hield hieraan verwondingen in het gezicht en een gebroken neus over.
Door het ingrijpen van een portier van een horecagelegenheid stopte de mishandeling en liep het drietal weg in de richting van de Simpelhuisstraat.

Z-7968-2003 ALCOHOLCONTROLE

Tussen vrijdagavond 22.00 uur en zaterdagnacht 04.00 uur werd er door de politie, in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en verkeershandhaving, in Terneuzen een alcoholcontrole gehouden.
Bij de controle, die plaatsvond aan de Buitenhaven, de Guido Gezellestraat, de Willem de Zwijgerlaan en de Churchillaan, werden 651 blaastesten afgenomen.
Tegen acht automobilisten werd proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed. Ze hadden allen tussen de 1,1 en de 1,9 maal teveel gedronken.

Z-7969-2003 BALDADIGHEID

Vrijdagavond rond 22.35 uur is een 20-jarige man uit Oostburg aan het Veerplein in Breskens aangehouden wegens baldadigheid.
De man had even daarvoor aan boord van de veerboot een brandblusser leeggespoten.
Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.
Een 18-jarige man uit Breskens bleef zich na herhaalde waarschuwingen met de aanhouding bemoeien. De man was onder invloed van alcohol. Hij werd aangehouden wegens openbare dronkenschap. Hij kreeg een bekeuring.

W-7970-2003 BEDREIGING

Vrijdagavond rond 23.00 uur is een 43-jarige man uit Breda op het Stationsplein in Vlissingen aangehouden wegens bedreiging.
De man werd door een medewerker van de NS in de trein aangesproken omdat hij zich op het toilet ophield en zat te blowen. Tevens bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig plaatsbewijs.
De 42-jarige man wilde niet van het toilet afkomen en bedreigde meerdere medewerkers (die er inmiddels bij kwamen staan).

Z-7971-2003 DIEFSTAL UIT WONING

Tussen vrijdagmiddag 17.00 uur en vrijdagavond 23.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Kamerlingh Onnestraat in Terneuzen.
Uit de woning werden sieraden met nog onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot de woning werd geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.



Politie Zeeland