De Unie


Stork - Gezamenlijke ledenvergaderingen

12 november 2003 - De Unie nodigt u uit voor een van de ledenvergaderingen in de periode van 17 november tot 5 december 2003. Deze ledenvergaderingen zullen gezamenlijk worden gehouden met de leden van de CNV Bedrijvenbond, De Unie en de VHP Metalektro.

De agenda van de ledenvergadering
De agenda is als volgt:

1. Opening

2. Resultaten onderhandelingen CAO Sociaal Kader
3. Pensioenproblematiek

4. Arbeidsvoorwaarden

5. Winstafhankelijke uitkering

Ter informatie treft u bijgaand een korte toelichting per punt aan. Het zijn besluitvormende ledenvergaderingen waarbij per punt gevraagd wordt uw stem uit te brengen.

Punt(en) waar een besluit over gevraagd wordt

Ad 2
U wordt gevraagd uw stem uit te brengen over het onderhandelingsresultaat wat ter vergadering zal worden voorgelegd.

Ad 3
Er zal een raamwerk van uitgangspunten worden voorgelegd waarbij we vragen het bestuur BGA te machtigen om binnen dat raamwerk besluiten te kunnen nemen.

Ad 4
Er zal worden gevraagd om een aantal basisprincipes vast te leggen, zodat binnen werkmaatschappijen de kadergroep en op centraal niveau het bestuur BGA binnen dat raamwerk besluitvorming kan nemen.

Waar vinden de ledenvergaderingen plaats?
Bijgaand treft u tevens aan waar de ledenvergaderingen worden gehouden. Mocht uw werkmaatschappij of vestiging er niet bij staan ga dan naar de avondvergadering zo dicht mogelijk bij uw woon- of verblijfplaats.

Inschrijfformulier
Tevens ontvangt u een inschrijfformulier waarop u kunt aangeven of u een introducé meeneemt. Van belang is om te weten dat deze dan ook kan stemmen. Neem dit formulier dan mee op de voor u aangewezen vergadering. Alleen ingevulde en ondertekende formulieren worden geaccepteerd.

Gezien het belang van de te nemen besluiten rekenen wij op uw komst!

Alex van der Molen,
bestuurder


* Stork - Ledenvergaderingen Vergaderschema 2003
* Stork - Ledenvergadering Inschrijfformulier
* Stork - Ledenvergadering Toelichting

* Intropagina Metalektro

woensdag, 12 november 2003