17/11 Den Bosch

's-Hertogenbosch 17-11-2003

TE VEEL GEDRONKEN, 's-Hertogenbosch

Zondagavond, rond 21.10 uur, is op de Rijksweg A59 onder 's-Hertogenbosch een 51-jarige man uit Waalwijk bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 5 uur.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN, 's-Hertogenbosch

Zondagavond rond 22.30 uur werd een aanrijding gemeld op de Lagelandstraat in 's-Hertogenbosch. Op die straat was een aanrijding ontstaan tussen twee auto's. Bij controle bleek dat een van de bestuurders, een 35-jarige man uit 's-Hertogenbosch, te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Naast de bekeuring die hij daarvoor kreeg, kreeg hij ook een rijverbod van 4 uur.

DOORRIJDEN NA AANRIJDING EN VEEL TE VEEL GEDRONKEN, 's-Hertogenbosch

Zondagavond rond 23.00 uur, werd op de Koenendelseweg in 's-Hertogenbosch gemeld dat een bestelbusje tegen een lantaarnpaal was gereden en direct daarna was doorgereden. De veroorzaker, een 34-jarige man uit 's-Hertogenbosch, kon korte tijd later worden aangehouden. Na controle bleek dat de man vele te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Verder bleek dat het rijbewijs van de man al eerder was ingevorderd en hij tot begin januari 2004 geen auto mocht rijden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed, het plaats verlaten na een aanrijding en het rijden tijdens de ontzegging van de rijbevoegdheid. De man kreeg ook nog een rijverbod van 13 uur.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR AUTO-INBRAKEN, Rosmalen

In de nacht zondag op maandag even na 03.00 uur troffen politiemensen twee mannen op de Zustersbosweg in Rosmalen. Bij controle van het tweetal bleken ze in het bezit te zijn van inbrekerswerktuigen en van een eerder die nacht gestolen autoradio. In de auto van het tweetal werden nog twee gestolen autoradio's en een gestolen gsm aangetroffen. De twee mannen, 25 en 28 jaar uit Kerkdriel en Velddriel, zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. De verwachting is dat het tweetal meerdere auto-inbraken hebben gepleegd de laatste tijd. De politie stelt hier dan ook een nader onderzoek naar in.