Digitale Gemeente Houten

Enter wijzigt formule kinderinstuif!

zondag 9 november 2003 - Bron: Stichting Enter

Wegens groot succes wordt de kinderinstuif met ingang van 19 november een kinderclub. Dit houdt in dat kinderen een kaart kunnen kopen voor 5,- en dan vijf keer deel kunnen nemen aan de activiteiten op woensdagmiddag in de kinderboerderij. Op deze wijze willen wij voorkomen dat ingeval dat er teveel aanmeldingen zijn voor de instuif er geen plek voor de kinderen is.

De club loopt van 19 november tot en met 17 december en is van 14.00 16.00 uur. De activiteiten lopen uiteen van knutselen tot het bezoeken van bezienswaardigheden in de gemeente Houten, alle activiteiten worden in overleg met de kinderen georganiseerd.

Er kunnen maximaal 35 kinderen meedoen aan deze activiteiten, u kunt een kaart kopen vanaf donderdag 13 november kaarten zijn verkrijgbaar in jongerencentrum Chipolata, Hefbrug 1.
Ook zijn er vanaf woensdag 19 november voor aanvang van de kinderinstuif kaarten verkrijgbaar. Zorg ervoor dat u tijdig uw kaart aanschaft want vol is vol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichting Enter/ Martine, 6341757.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).