MOJO CONCERTS

Beyoncé naar de Statenhal

Delft, 15 oktober 2003

BEYONCE NAAR DE STATENHAL

De Amerikaanse zangeres en superster Beyoncé komt voor een eenmalig concert naar Nederland. Op woensdag 19 november aanstaande treedt ze op in de Statenhal in Den Haag. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Met haar band Destiny s Child scoorde Beyoncé al hoge ogen in de mondiale muziekbizz. De dames hebben lange tijd geleden besloten om ieder een solo album op te nemen, maar stoppen zeker niet met Destiny s Child. Sterker nog, de groep is bezig met de opnames van een nieuw album.

Na Michelle en Kelly bracht Beyoncé in juni van dit jaar, als laatste van de drie, haar eigen cd Dangerously in Love uit. En niet zonder succes! Het album is in Nederland al goud en wereldwijd gingen maar liefs twee miljoen exemplaren over de toonbank. De single Crazy In Love met Jay-Z behaalde de tweede plaats in de Nederlandse charts en ook haar huidige single Baby Boy met de populaire Sean Paul stijgt naar de top van de hitlijsten.
Naast Sean Paul en Jay-Z werkte Beyoncé samen met Missy Elliott, Outkast's Big Boi en met levende legende Luther Vandross nam ze het prachtige duet Closer I Get To You op. Ze schreef zelf de meeste nummers, bepaalde welke tracks op het album kwamen, was naast haar vader Mathew Knowles co-producent en hielp mee met de mixage en de mastering van het album.
De solo carrière van het multitalent wordt alom bekroond. Ze werd vier maal genomineerd voor een MOBO Award, won drie MTV Music Video Awards, is genomineerd voor drie MTV Europe Music Awards en maakt op 16 november kans op twee American Music Awards.

Maar Beyoncé kan meer dan zingen, dansen, produceren en liedjes schrijven. In 2001 was zij te zien in de hiphop-opera Carmen, een jaar later speelde ze de rol van Roxy Cleopatra in Austin Powers 3: Goldmember en dit jaar is ze samen met Oscar winnaar Cuba Gooding Jr. in The Fighting Temptations te zien. Daarnaast brengt de diva volgend jaar samen met haar moeder en styliste twee kledinglijnen uit.

Beyoncé has it all!

Beyoncé
Woensdag 19 november 2003
De Statenhal Den Haag
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 37 euro (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVVs en GWKs, 0900-300.1250 (45 ct.p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.