Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 16 oktober 2003

congres "Voice over IP 2003" in het WTC te Amsterdam

IP-telefonie heeft de toekomst!

Heliview organiseert op 19 november 2003 het congres "Voice over IP 2003" in het WTC te Amsterdam.

Voice over IP biedt een flexibel en kostenbesparend alternatief in vergelijking met traditionele telefonie. Al een aantal jaar staat Voice over IP op het toneel, maar nu pas komt het echt in de schijnwerpers. Verbeterde performance, functionaliteit, standaarden, veiligheid en kwaliteit (Quality of Service) hebben de acceptatiegraad verhoogd en zijn de grote drivers achter de vergrootte interesse. Voice over IP is toekomstvast en hoewel de ontwikkelingen de afgelopen jaren niet altijd even snel zijn gegaan, zijn alle belangrijke partijen ervan overtuigd dat Voice over IP aan een onstuitbare opmars is begonnen die niet zal stoppen voordat al het telefoonverkeer over het IP-protocol zal worden afgehandeld!

Op dit congres zal uitgebreid worden stilgestaan bij de business case van Voice over IP en ruimschoots aandacht worden besteed aan praktijkcases!

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. GeĂŻnteresseerden kunnen gratis deelnemen. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.