FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland



---

FloraHolland toont actuele kamer- en tuinplanten tijdens novemberbeurs (11-11-2003)

Naaldwijk- FloraHolland organiseert binnenkort de novemberbeurs. Deze tweede beurs in een cyclus van orderbeurzen vindt plaats op 19 en 20 november op vestiging Naaldwijk. Actuele productgroepen, zoals grote groene kamerplanten, bolbloemen op pot, kerst- en valentijnproducten, orchideeën en importproducten, staan centraal. Daarnaast zijn er uitgebreide presentaties samengesteld met als thema bolbloemen op pot, orchideeën en importproducten.

De novemberbeurs biedt kopers de gelegenheid zich te oriënteren op het aanbod voor de komende perioden. Daarnaast kunnen ze ook kwekers ontmoeten en direct orders plaatsen. Op 4.000 m2 beursoppervlakte wordt, naast de themapresentaties, nog meer getoond:
· in totaal ongeveer 1.500 partijen kamer- en tuinplanten
· een kwekersplein met ruim 100 kwekers, die verschillende producten tonen

· een denenplein met ruim 50 Deense containers voorzien van producten

De drie uitgebreide themapresentaties tonen de vele mogelijkheden die er met de verschillende producten zijn. Zo wordt er op een apart plein een uitgebreid assortiment bolbloemen getoond. Producten als amarillys, hyacint en narcis zijn in verschillende arrangementen te zien. Tevens zijn vijftien aanvoerders van bolbloemen met producten op dit plein te vinden.

Bijna twintig orchideeënkwekers geven de bezoeker een optimaal beeld van het actuele aanbod van een breed assortiment orchideeën. Ook presenteren deelnemende aanvoerders van importproducten zich op FloraHolland Naaldwijk. De voornaamste productiegebieden liggen in Spanje (Valencia en Galicia) en Italië (Albenga en Sicilië). Deze gebieden worden apart belicht binnen de presentatie.

Openingstijden FloraHolland novemberbeurs op vestiging Naaldwijk: woensdag 19 november 13.00 - 20.00 uur
donderdag 20 november 09.00 - 17.00 uur