MOJO CONCERTS

MOJO: concert Beyoncé verhuist naar Heineken Music Hall

PERSBERICHT

Delft, 14 november 2003



Het concert dat Beyoncé op 19 november in ons land geeft verhuist van de Haagse Statenhal naar de Amsterdamse Heineken Music Hall. Dit vanwege onverwachte aanpassingen in de productie. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mochten kaartbezitters door de verhuizing naar de nieuwe locatie verhinderd zijn, is het mogelijk om vanaf dinsdag 18 november de kaarten te retourneren bij de bekende voorverkoopadressen.

Beyoncé is vorige week begonnen aan haar eerste Europese solotournee. Via de MTV European Music Awards in Edinburgh en een reeks optredens in Engeland komt ze op woensdag 19 november naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Ze komt niet alleen; Beyoncé neemt tien dansers, een vijfkoppige band en DJ Diamond mee. Tijdens de show verkleedt ze zich maar liefst vijf keer, zodat er ook visueel heel wat valt te genieten. Haar danspasjes zijn prima te volgen, omdat alles wordt vertoond op een videoscherm dat net zo groot is als de Heineken Music Hall breed is.

BEYONCé in Concert
Support Act: Solange & Sena
Woensdag 19 november 2003
Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: E 37,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.