Mojo Concerts

Optreden Beyoncé verplaatst naar Amsterdam -vervolg- Ben je van plan om op woensdag 19 november naar het spetterende optreden van Beyoncé te gaan, let dan even op. Het concert is verplaatst van de Statenhal in Den Haag naar de Heineken Music Hall in Amsterdam Zuidoost.
Deze verplaatsing is noodzakelijk vanwege onverwachte aanpassingen in de produktie. De aanvangstijd blijft 20.00 uur. Heb je al kaarten in huis, dan hoef je niets te doen: je kaarten blijven gewoon geldig voor het optreden in Amsterdam. Zie je liever ervan af om naar Beyoncé te gaan, dan kan je je kaart(en) terugbrengen vanaf dinsdag 18 november bij één van de voorverkoopadressen van Ticket Service.
In het voorprogramma staan Solange, het zusje van Beyoncé, en het nieuwe Nederlandse soultalent Sena.
Woensdag 19 november 2003
Heineken Music Hall Amsterdam Zuidoost
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 37,- (excl. servicekosten)

Extra show Shania Twain in Ahoy -vervolg-

Het was natuurlijk te voorspellen: de kaartverkoop van het Nederlandse debuutoptreden van countrydiva Shania Twain in Ahoy Rotterdam liep als een speer. Hierdoor waren binnen een mum van tijd alle kaarten weg.

Voor degenen die nu achter het net visten, is er goed nieuws: de Amerikaanse zangeres heeft een extra optreden ingelast. Op vrijdag 5 maart 2004 worden alle fans bediend die nèt te laat waren met het kopen van een kaartje.

Tijdens beide show zal Shania in het midden van de zaal optreden waardoor iedereen haar verrichtingen op het podium goed kan volgen.

Donderdag 4 maart 2004 - UITVERKOCHT
Vrijdag 5 maart 2004
Entree: 49,-/ 46,-/ 43,-/ 39,- (exclusief servicekosten)
Kaartverkoop begint zaterdag 15 november om 10.00 uur.