Politie Drenthe

woensdagmorgen 18-11-03

Woensdagmorgen 18-11-03 19-11-2003 - Nieuws van Politie Drenthe

Verkeersongeval met letsel
EMMEN - Dinsdagmiddag reed een 60-jarige man uit Emmen op zijn fiets over de Brinkenweg. Op de kruising met de Mantingerbrink gaf hij geen voorrang aan een 36-jarige vrouw uit Wachtum die daar met haar auto reed. Een botsing volgde waardoor de fietser aan zijn hoofd gewond raakte. Hij werd naar het SZE overgebracht.

EMMEN - Dinsdagmiddag reed een 22-jarige vrouw uit Valthermond met haar auto over de Dikbosstraat. Zij zag te laat dat de voor haar rijdende bestelauto snelheid minderde en botste achter op deze auto. Hierdoor kregen de 30-jarige bestuurder van deze auto en zijn 38-jarige passagier, beiden uit Emmen, rug- en nekklachten. Zij werden per ambulance naar het SZE overgebracht.

COEVORDEN - Op dinsdagmiddag reed een 65-jarige man uit Coevorden op zijn fiets over de Vos van Steenwijklaan en verleende daar geen voorrang aan een 31-jarige automobilist uit Coevorden. Een aanrijding was het gevolg waardoor de fietser een gebroken enkel opliep. Hij werd naar het SZE overgebracht.

MEPPEL - Op dinsdagmiddag vond een aanrijding plaats tussen een fietser en een automobilist. De 59-jarige fietser uit Meppel reed vanaf de Knoppersbrug en negeerde vermoedelijk het rode verkeerslicht. Hij werd aangereden door een 59-jarige automobilist uit Meppel, hierdoor kwam de fietser te vallen en brak zijn schouderblad. Hij werd naar het ziekenhuis in Meppel overgebracht.

Diefstal auto
EMMEN - Gisteren deed een 69-jarige man uit de van Coevordenstraat aangifte van diefstal van zijn rode Opel Kadett. Hij ontdekte 's-morgens dat zijn auto, die voor zijn woning stond geparkeerd, was weggenomen. Schadebedrag niet bekend.

Diefstal uit woning
Roderwolde - Op dinsdag tussen 09.00 en 17.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Hooiweg. De 54-jarige eigenaar ontdekte bij thuiskomst dat er ongewenst bezoek was geweest. Er werd een raam vernield om binnen te komen. Hij mist een computer, een satellietontvanger, een digitale camera en zijn geluidsinstallatie. Schadebedrag nog niet bekend.

MEPPEL - Dinsdagavond werd ingebroken in een woning aan de Hogestuk. Er werd een tuindeur geforceerd om binnen te kunnen komen.De 40-jarige bewoner deed aangifte en mist sieraden. Schadebedrag niet bekend.

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot maandagmorgen 24 november 08.00 uur. Telefoon 06 53 23 80 59.