BOVAG

Wouter Nunnikhoven nieuwe voorzitter TDA

19 November 2003

Wouter Nunnikhoven is tijdens het TDA-jubileumcongres op 18 november 2003 gekozen als nieuwe voorzitter van de Truck Dealer Associatie (TDA), een afdeling van BOVAG. Hij volgt Frans van Voorst Vader op.

Wouter H.C. Nunnikhoven (53) is directeur bedrijfswagendivisie binnen de Van TB Groep, waartoe de vijf vestigingen Van Tilburg Bastianen DAF B.V. en Combi Car Verhuur B.V. behoren. Daarvoor was Nunnikhoven eigenaar-directeur van Truck Centrum Gorinchem, Tiel en Vianen, dat in mei 2001 werd overgenomen door de Van TB Groep. Namens de TDA was Nunnikhoven een aantal jaren afgevaardigd in de BOVAG Mobiliteitscommissie. Hij volgt Frans van Voorst Vader op, die gedurende zes jaar het voorzitterschap vervulde.

Gezien de uitdagingen waar de branche voor staat, wil ik dat de TDA zich vooral pro-actief opstelt. De TDA moet ontwikkelingen die voor iedere truckdealer van belang zijn, onmiddellijk communiceren, maar liever nog moeten we die ontwikkelingen voor zijn. Alles verandert, niks blijft hetzelfde, en dat past mij bijzonder, aldus Nunnikhoven.

De BOVAG-afdeling Truck Dealer Associatie (TDA) verenigt 360 truckdealers. Daar zorgen zon 7500 mensen voor de verkoop, het onderhoud en de reparatie van trucks.