Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum verzending: 19 november 2003

35bcfc.gif

Cosyco IT Solutions kondigt NetSupport DNA aan, de nieuwe Asset Management software van NetSupport Ltd.

Met het uitkomen van DNA, Dynamic Network Administration software, beschikken IT professionals in kleine en middelgrote organisaties nu over een betaalbaar, gebruiksvriendelijk systeem om IT kosten in de greep te houden. Volgens het toonaangevende Gartner Inc. zal IT Asset Management tot 2006 in de top 5 van het prioriteitenlijstje van CIO s staan. Echter, tot nu toe pasten de kosten van software voor het inventariseren en beheren van IT kosten niet binnen het budget van kleine en middelgrote bedrijven.

De meeste organisaties hebben geen efficiënte oplossing voor het beheren van hun IT middelen, aldus Gartner Inc. Daarmee staat een bedrijf bloot aan systeemstoringen door niet goed geïmplementeerde upgrades, slechte klantenservice, teveel betalen voor licenties en extra werk voor programmeurs. Met NetSupport DNA hebben IT afdelingen van kleine en middelgrote bedrijven een goed overzicht van de geïnstalleerde hardware en software in hun organisatie, het gebruik van de verschillende applicaties, te reserveren budgetten voor upgrades, verbetering van de interne support en prestatie en zelfs het volgen van internetgebruik. Met als resultaat betere efficiency en vermindering van de IT kosten.

Over NetSupport DNA

NetSupport DNA biedt organisaties een PC management oplossing die hen in de gelegenheid stelt om een IT Asset Management programma op te stellen binnen een redelijke tijd en beheersbaar budget. DNA beschikt over hardware en software inventarisatie, software distributie, applicatie en web metering, rapportages op basis van queries, een helpdesk component en een remote controle functionaliteit. DNA elimineert implementatie en trainingskosten.

Over NetSupport

NetSupport is één van de toonaangevende producenten van software op het gebied van beheer en ondersteuning van lokale netwerken (LAN) en netwerken over meerdere vestigingen (WAN). NetSupport Manager is marktleider in vele landen en heeft gebruikers over de gehele wereld. De kwaliteit van de producten en het internationale succes maken NetSupport tot één van de snelst groeiende softwarebedrijven van Europa. Ook ontvangt het bedrijf jaar na jaar diverse prijzen op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Cosyco IT Solutions, distributeur van NetSupport

Cosyco IT Solutions, Cosyco IT Solutions levert hard- en softwareoplossingen alsmede services voor IT Security, Host Connectivity, Enterprise Application Integration en Desktopmanagement. Specialisme in deze technologie stelt Cosyco IT Solutions in staat om bedrijven in het gehele proces van evaluatie, installatie en implementatie te begeleiden. Daarmee is Cosyco IT Solutions een unieke partner voor haar resellers en hun eindgebruikers. Cosyco IT Solutions is distributeur van de producten van NetSupport.

Einde persbericht

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Cosyco IT Solutions, Astrid van den Berg, Marketing Manager, tel. 040-2 333 555, e-mail astrid.vandenberg@cosyco.com.