MINI ONDERNEMINGEN

Twinfield nieuwe hoofdsponsor van Mini-Ondernemingen Nederland

Den Haag, 19 november 2003 - Twinfield International NV (de marktleider op het gebied van online administratie systemen) en Mini-Ondernemingen Nederland hebben een overeenkomst getekend waarbij Twinfield hoofdsponsor wordt van Mini-Ondernemingen Nederland.

Mini-Ondernemingen Nederland biedt jaarlijks een groeiend aantal studenten in het beroepsonderwijs de mogelijkheid om gedurende een schooljaar een onderneming te starten en te runnen. Dit vormt een goede voorbereiding op het zelfstandig ondernemerschap en zorgt er voor dat jongeren met de juiste motivatie in het bedrijfsleven aan de slag kunnen.

De financiële administratie wordt door de mini-ondernemingen vaak als een last ervaren. Het systeem dat Twinfield ter beschikking stelt, zorgt voor een verlichting. 'Dit betekent voor de mini-ondernemingen een enorme tijdwinst waardoor zij meer aandacht kunnen gaan besteden aan waar het in een onderneming om draait: de klant en het product', aldus voorzitter Han de Ruiter van Mini-Ondernemingen Nederland.

Directeur André Kwakernaat van Twinfield wijst op het grote voordeel: 'De mini-ondernemers kunnen op een zelfde eenvoudige manier administreren als zij gewend zijn van het internet bankieren. Daarnaast kan de begeleidende accountant van de mini-onderneming meekijken en eventueel correcties uitvoeren. Voor de accountant is het een ideale manier om de gang van zaken op de voet te volgen en snel in te grijpen als het nodig is'. Twinfield staat volledig achter het project van Mini-Ondernemingen Nederland. 'Het is een fantastische manier om het ondernemerschap onder jongeren te stimuleren', aldus André Kwakernaat.


---

Over Mini-Ondernemingen Nederland
Mini-Ondernemingen Nederland stelt zich ten doel studenten op het middelbaar en hoger beroepsonderwijs kennis te laten maken met het zelfstandig ondernemerschap om ze hiermee voor te bereiden op een toekomst als zelfstandig ondernemer of ondernemend werknemer. Naast Twinfield participeren o.a. ABN-AMRO, VNO-NCW, Ministerie van Economische Zaken, en de NovAA in het project. Voor meer informatie over de Mini-Ondernemingen bezoekt u: www.mini-ondernemingen.nl

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is een internationale leverancier van webgebaseerde online administratieve oplossingen en is marktleider in Europa. Gebruikers werken met elkaar samen vanaf elke gewenste locatie. Online, goed beveiligd en tegen een vast abonnementsbedrag per maand. De online systemen zijn 24 uur per dag beschikbaar, zonder zorgen over beveiliging, reserve kopieën, software-installaties of onderhoud. Organisaties van klein tot groot werken met Twinfield voor zowel eenvoudig als complex boekhouden, uren&onkostenregistratie, facturatie en rapportage. Voor meer informatie over Twinfield bezoekt u www.twinfield.com


---