Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

REMOTION VERNIEUWT WEBSITE

Amsterdam, november 2003... Van de Content Management Systemen (CMS) van Remotion is bekend dat deze overzichtelijk, snel en gebruikersvriendelijk zijn. Veel bedrijven in diverse sectoren werken er reeds met groot plezier mee. Remotion laat op haar eigen vernieuwde site www.remotion.nl zien waar het bedrijf het beste in is: efficiënt en effectief website-beheer.

Remotion
Remotion ontwikkelt sinds 2000 Content Management Systemen (CMS), zoals de opvolger van Mercury, Mercury R2. Dit breed inzetbare systeem is het resultaat van jarenlange expertise in de e-business en internetoplossingen. Het krachtige vakgebied van Remotion is goed zichtbaar op de vernieuwde, stijlvolle website www.remotion.nl. Achter deze website zit een gedegen systeem zodat Remotion, net als haar klanten, eenvoudig en overzichtelijk de website kan onderhouden en aanpassen.

Overzichtelijke website
De website van Remotion biedt in één oogopslag een goed overzicht van de inhoud. Zo is in de rubriek 'producten' te lezen over Remotion als CMS solution provider en internet consultant. In 'portfolio' kan gezocht worden naar de bedrijven die reeds over een Remotion CMS beschikken. Duidelijk is dat Remotion werkzaam is in diverse branches zoals dienstverlening, overheid, horeca en industrie (de desbetreffende websites zijn op www.remotion.nl aan te klikken). In het frame op de site zijn tevens testimonials zichtbaar met reacties van tevreden klanten. Verder is de rubriek 'jobs' opgenomen, want Remotion is als jong en sterk groeiend IT-bedrijf altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Wilt u meer informatie over de gebruiksvriendelijke Content Management Systems van Remotion, kijk op de website www.remotion.nl of bel Remotion via 020 44 71 179.