Ingezonden persbericht

PERSMEDEDELING

Den Haag, woensdag 19 november 2003

T.a.v. de sportredactie

Robert Langenbach ambassadeur Nissan 350Z

Nissan de Wit heeft ADO Den Haag-directeur Robert Langenbach geselecteerd als ambassadeur van de Nissan 350Z. Samen met twintig andere personen is de heer Langenbach geselecteerd om als eerste te rijden in dit nieuwe topmodel van Nissan.

Per Nissan-dealer mocht bepaald worden aan wie in de regio dit voorrecht toegekend werd. Nissan de Wit heeft vanwege de dynamische uitstraling van het autobedrijf besloten hiervoor Robert Langenbach te benaderen, de jongste algemeen directeur uit de Eredivisie.

William de Wit, algemeen directeur Nissan de Wit: "De Nissan 350Z is het meest innovatieve model dat Nissan tot op heden op de markt heeft gebracht. Als subsponsor van ADO Den Haag willen wij graag de koppeling leggen tussen de snelheid en het sportieve karakter van de 350Z en de dynamiek van de voetbalsport in het algemeen en ADO Den Haag in het bijzonder."

Robert Langenbach, algemeen directeur ADO Den Haag: "Uiteraard honoreren wij graag het verzoek van Nissan de Wit. Een bijkomend voordeel is dat het vanuit bedrijfseconomisch oogpunt zelfs aantrekkelijker voor ons is om in dit model te rijden dan in mijn huidige auto. Door de promotionele waarde die Nissan Nederland aan de twintig 'ambassadeurs' toekent is namelijk sprake van een aangepaste leaseprijs."

Donderdag 20 november a.s. wordt om 20.00 uur de sleutel van de Nissan 350Z aan Robert Langenbach uitgereikt. De overhandiging zal plaatsvinden in de showroom van Nissan de Wit (Slachthuislaan 20 te Den Haag).

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht