Politie Drenthe

woensdagmiddag 19-11-03

Assen 19-11-2003 - Nieuws van Politie Drenthe

Kop-staart aanrijding veroorzaakt file
EELDE Op de A28 ontstond woensdagmorgen tegen half acht een kop-staart aanrijding. Vijf autos waren bij de aanrijding betrokken. Een 44-jarige vrouw uit Assen reed van haar woonplaats naar Groningen. Het verkeer voor haar remde daardoor kon ze een aanrijding met een 37-jarige plaatsgenoot niet meer voorkomen. De man draaide 180 graden met zijn auto en raakte daarbij een 67-jarige Asser automobilist. De vrouw werd overgebracht naar het Wilhemina Ziekenhuis in Assen. Door de aanrijding ontstond een lange file op de A28 en de N34. De filegangers konden via de parkeerplaats hun weg vervolgen.

Duur telefoontje
Assen Het bellen zonder handsfree set kwam een 33-jarige man uit Belgrado duur te staan. Woensdagmorgen kreeg de man een bekeuring van 136 euro uitgereikt. De politie zag de man telefoneren terwijl hij met zijn auto over de Overcingellaan reed.

Honderd freece truien gestolen
EMMEN In de nacht van dinsdag op woensdag is bij een winkel in het winkelcentrum Bargeres ingebroken. Een 23-jarige medewerker deed aangifte van diefstal van onder andere zon honderd kinder fleece-truien.

Goed verlicht pand weerhoudt dieven niet
BEILEN Dinsdagavond rond kwart over negen is bij een bedrijf aan de Ossebroeken ingebroken. De dieven vernielden een ruit naast de voordeur. Een 45-jarige medewerker deed aangifte. Uit het pand werden onder meer twee beeldschermen weggenomen. De schade van de inbraak is groter dan de waarde van de gestolen goederen. De voorzijde van het pand is verlicht door schijnwerpers, vanaf de straat kan alles duidelijk worden gezien. Mogelijk hebben passanten (richting Hijken) in verband met deze inbraak iets verdachts of opmerkelijks gezien.

Dana Everts (06-52554218) en Bert Peters ( 06-53238059) verzorgen de persvoorlichting tot maandagmorgen 08.00 uur.