Ingezonden persbericht

Netwerkdiner: ontmoeting met talentvolle Afrikaanse diapora

To Dine In Diversity

AMSTERDAM, 20031113 -- Op woensdag 19 november 2003 wordt in samenwerking met FORUM en AFRONETH en met dank aan AIESEC Nederland een exclusief Zuid-Afrikaans diner & borrel georganiseerd in Restaurant Pygma-Lion te Amsterdam. Het bedrijfsleven, non-profit instellingen en de overheid komen hier in contact met een potentieel aan hoog opgeleid Afrikaans talent. Het doel is het zoeken naar gemeenschappelijke belangen tussen de aanwezige parijen in plaats van het benadrukken van de verschillen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om te zijn in diversiteit.


Een select gezelschap van maximaal 30 personen zal tegen betaling van 80 euro dineren in diversiteit, waaronder onder meer vertegenwoordigers van ABN AMRO, SHELL, KPMG, AIESEC, AFRONETH, UAF, The Voice, FORUM, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Voorafgaand aan het diner zullen enkele genodigden waaronder AFRONETH, AIESEC, SHELL en één van de ministeries door middel van een korte presentatie onder meer de volgende vragen toelichten:
- Hoe kan de Afrikaanse diaspora zich organiseren om zich een krachtigere positie te verwerven op de Nederlandse arbeidsmarkt?
- Welke belangen hebben het internationaal bedrijfsleven, ontwikkelingsorganisaties en (overheids)instellingen bij een divers personeelsbestand?
- Welke katalyserende rol kunnen werving en selectiebureaus spelen in het bevorderen van contacten tussen de Afrikaanse diaspora en het internationale bedrijfsleven, ontwikkelingsorganisaties en (overheids)instellingen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 17 november 2003 vóór 17:00 uur.
per e-mail op tsehai_aarten@hotmail.com
of
telefonisch op 06-24875083





Ingezonden persbericht