Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

De bands New Breed en De Bevlieging spelen komende woensdag 19 november in het Haagse café De Paap. Beide bands presenteren dan een (demo-)CD.

De formatie New Breed is voortgekomen uit de hardrockband AJ Mharyo. De band besloot vorig jaar haar naam te veranderen in New Breed. Behalve de naam is ook de samenstelling van de groep veranderd. Zanger Norman Clardy besloot afgelopen zomer plotseling de band te verlaten. Inmiddels is zijn plek ingenomen door de zangeres Leonie van der Hoeven. De band laat op de nieuwe demo 'Generation Next' een nieuw geluid horen met meer funkinvloeden en zelfs een optreden van een gast-rapper.

Ook de band De Bevlieging presenteert woensdag een nieuwe CD. Bij deze band gaat het om een volwaardig album met de titel 'Vrije Val Naar Later'. De Bevlieging maakt Nederlandstalige rockmuziek met hier en daar een vleugje pop en funk. De vergelijking met bands als Bløf en Van Dik Hout is daarmee snel gemaakt.

De Haags Pop Podium Avonden worden om de twee weken georganiseerd door het gelijknamige programma op Stads Radio Den Haag (zondag van 18.00 tot 20.00 uur). Het concert van de eerste band begint exact om 22.00 uur.

Woensdag 19 november - 22.00 uur
New Breed en De Bevlieging
De Paap - Papestraat 32
Toegang gratis

Relevante links:

New Breed: http://www.newbreed-online.com
De Bevlieging: http://www.debevlieging.nl
Haags Pop Podium: http://www.haagspoppodium.nl
Stads Radio Den Haag: http://www.stadsradiodenhaag.nl De Paap: http://www.depaap.nl