KPN NV

                                                  Datum                  
                                                  19 november 2003       
Voordelig mobiel bellen in het buitenland met                            
Business Select                                                          
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                                         
                                                  Nummer                 
                                                  03/43                  
                                                                         
                                                                         
Vanaf deze week kunnen zakelijke klanten van KPN voordelig mobiel bellen in het buitenland met hun Business Select abonnement. Klanten die de internationale module binnen Business Select aanschaffen, maken gebruik van een extra voordelig tarief indien ze via de twaalf voordeelnetwerken van KPN bellen. Deze netwerken bevinden zich in België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Denemarken, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Spanje en Zwitserland. KPN komt hiermee tegemoet aan de wens van bedrijven met internationaal werkende medewerkers om kosten van mobiel bellen in het buitenland terug te dringen.

Klanten die veel internationaal bellen beperken met deze module de kosten aanzienlijk. Het tarief voor de voordeelnetwerken is voor klanten met de internationale module E 0,53 in plaats van E 0,74 per minuut (excl. BTW). De internationale module kost E 9,00 per aansluiting per maand.

Met Business Select kunnen bedrijven zelf een keus maken uit verschillende modules. Een aantal modules kan de klant per aansluiting variëren. Zo kan ook de internationale module ingesteld worden voor alleen die medewerkers die regelmatig in het buitenland zijn. Alle voordeelnetwerken staan geprogrammeerd op een nieuw te ontvangen SIM-kaart (met behoud van het eigen telefoonnummer). Zodra men in het buitenland is, wordt automatisch het voordeelnetwerk gekozen.