Persberichten - 19/11/2003

Sipef: verwerving van 40% in PHU BEN J.V. Company goedgekeurd

S.A. SIPEF N.V. heeft het genoegen U mee te delen dat de verwerving door de groep van VINATEAs 40% deelname in Phu Ben Tea J.V. Company, door de Vietnamese Regering werd goedgekeurd.

Phu Ben bezit in Vietnam 3 theefabrieken met omliggende plantages en produceert momenteel meer dan 4.000 ton thee. Deze verwerving is een aanvulling op de reeds befaamde theeproductie in Indonesië en biedt onze klanten een bijkomende bron van kwaliteitsthee aan.

SIPEF wenst VINATEA te danken voor haar bijstand in de ontwikkeling van deze onderneming en verheugt zich in de deelname aan de verdere ontwikkeling van de thee-industrie in Vietnam.

Sipef is een Belgische, op Euronext Brussel genoteerde, agro-industriële vennootschap.De vennootschap bezit voornamelijk meerderheidsparticipaties in tropischeplantagebedrijven die zij beheert en uitbaat. De Groep is geografisch gediversifieerd en produceert een aantal basisgrondstoffen, voornamelijk palmolie. De investeringen gebeuren meestal op lange termijn in recent geïndustrialiseerde landen

Bron: Sipef
Provider: Euronext Brussels

EURONEXT Zoek Voorstelling De beursintroductie Andere sites...

Nieuws Koersen Portefeuille Bedrijven Regels Leden

Wettelijke informatie - © EURONEXT BRUSSELS 2001 De noteringen worden vertraagd met 15 minuten