Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'SHOP TILL YOU DROP' IN AMSTERDAM

COMFORTABEL KERSTINKOPEN MET HET X-MAS SHOPPINGARRANGEMENT VAN RADISSON SAS

Amsterdam, augustus 2003... Kerst heeft voor iedereen een speciale betekenis. Het is bij uitstek dé periode om jezelf of iemand anders eens lekker te verwennen. Wat dacht u van comfortabel kerstinkopen doen in een van de mooiste steden van Nederland, Amsterdam? Het Radisson SAS Hotel, gelegen in het centrum van Amsterdam, heeft een X-mas Shopping Arrangement samengesteld om u een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Niets is leuker dan een weekendje winkelen in Amsterdam. Helemaal als deze prachtige stad gehuld is in een romantische kerstsfeer. De duizenden stralende lichtjes en de mooi opgetuigde kerstboom op de Dam zorgen ervoor dat u eindeloos wilt rondlopen. U kunt zich vergapen aan fraai ingerichte etalages van exclusieve warenhuizen, zoals de Bijenkorf op de Dam, en originele kerstcadeaus kopen in talloze bijzondere winkels en boetiekjes. Het Radisson SAS Hotel ligt op loopafstand van het centrum en dat maakt kerstinkopen doen wel héél erg gemakkelijk. Door de centrale ligging kunt u tussendoor terug naar uw hotelkamer om even uit te rusten, of om uw tassen neer te leggen.

Onder het motto 'shop till you drop' heeft het Radisson SAS Hotel een aantrekkelijk X-mas Shopping Arrangement samengesteld. Bij aankomst in het hotel ontvangen X- mas shoppers de Amsterdam City Guide. Een stadskaart met alle belangrijke bezienswaardigheden, leuke winkeladresjes en speciale aanbiedingen. Kortom: dé bron van informatie voor uw kerstinkopen. En na zo'n inspannend dagje winkelen, kunt u genieten van alle comfort van een vijfsterren hotelkamer. Heerlijk relaxen in ons ligbad bijvoorbeeld.... de badolie staat voor u klaar!

Het X-mas Shopping Arrangement
Het arrangement bestaat uit een overnachting in het Radisson SAS Hotel Amsterdam, inclusief een weergaloos buffetontbijt. X-mas shoppers hebben de mogelijkheid een tafel te reserveren in restaurant de Palmboom, waarbij maar liefst 20% korting wordt gegeven op het diner en alcoholvrije dranken. De prijs voor het arrangement bedraagt 129 euro per kamer (single of double, 5% toeristenbelasting inbegrepen) en is geldig van 21 november tot 25 december 2003.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Radisson SAS Hotel Amsterdam via 020 - 520 83 00.