Digitale Gemeente Houten

Open Zangfeest in Houten

woensdag 29 oktober 2003 - Bron: Rooms Katholieke Parochie Houten

Houten - Op zaterdagmiddag 22 november wordt voor de eerste keer een Open Zangfeest gehouden in de katholieke kerk aan de Loerikseweg te Houten. Enige honderden mensen zullen een groot koor vormen en in korte tijd prachtige koorwerken instuderen en uitvoeren.

De organisatie is in handen van het St. Caeciliakoor, het parochiële koor van de katholieke kerk. De middag begint om 13.30 uur en wordt om 19.00 uur, tijdens de kerkdienst, afgesloten met uitvoering van de ingestudeerde werken.

Met dit Open Zangfeest wil St. Caecilia een ieder laten ervaren wat het is om in een koor te zingen. Koorervaring is niet vereist, dus iedereen is van harte welkom! Koordirigent Pieter Koning zal u op geïnspireerde en kundige wijze laten kennismaken met prachtige koormuziek en staat garant voor een onvergetelijke middag.

Op het programma, met onder andere muziek van Schubert, ontbreekt natuurlijk ook het Ave verum van Mozart niet. De entree bedraagt 7,50 en is inclusief een mooie bundel met de bladmuziek, koffie/thee en een eenvoudige maaltijd. Informatie en inschrijving via onderstaande adressen.

Tijdstip: 13.30 20.00 uur Plaats: R.K. Kerk, Loerikseweg 12, Houten Entree: 7,50 (incl. boekje, koffie/thee, maaltijd) Inlichtingen en inschrijving:

mw. T. Huffels; tel.nr. 030 6373786
mw. A. Leijdekkers; tel.nr. 030 - 6372940
e-mail: cmgruijter@wanadoo.nl

Meer informatie

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).