Heuvelrug 11.40 uur

Utrecht 22-11-2003 - Persberichten district Heuvelrug

Aanrijding letsel
MAARSBERGEN Op de Woudenbergseweg vond vrijdag rond 23.15 uur een aanrijding tussen twee personenautos plaats. Een 23-jarige automobiliste uit Arnhem verleende ter hoogte van de oprit van de A12, geen voorrang aan een 49-jarige autobestuurder uit Leersum. Beide bestuurders klaagden na de botsing onder meer over pijn in de nek en werden daarom naar het UMC vervoerd. De kruising is tijdelijk afgesloten geweest.

Aanhouding voor belediging
DOORN Op de Amersfoortseweg is zaterdag rond 03.45 uur een 36-jarige inwoner van Doorn aangehouden voor belediging.
Agenten spraken een automobiliste aan op haar parkeergedrag. Een man die naast haar zat, kwam uit de auto en begon te schreeuwen en te dreigen. Hierop werd hij aangehouden.Ook onderweg naar het politiebureau uitte hij nog meerdere malen bedreigingen.

Dronken automobilist vlucht tevergeefs
VEENENDAAL Aan de Fluiterstraat werd zaterdag rond 04.10 uur door agenten gezien dat een 23-jarige Veenendaler zijn auto parkeerde. De man zette het echter bij het zien van de agenten op een lopen. Via de Smidstraat kwam de loper echter weer uit op de Fluiterstraat. Hij verschool zich nog achter een auto, maar ook dat werd door de agenten opgemerkt. In het politiebureau kwam 400 ug/l als uitslag van de ademanalyse naar voren. Proces-verbaal wordt opgemaakt.