Lijst Pim Fortuyn


(Foto:John Witkamp Fractievoorzitter Westland en Sergej Moleveld provincie bestuur Zuid-Holland)
Weer twee afdelingen erbij voor de Lijst Pim Fortuyn.

Nadat deze week allereerst bekend werd dat de Pim Fortuyn zaal er toch zal komen en de zeer succesvol verlopen verkiezingen in het Westland, heeft de Lijst Pim Fortuyn deze week wederom twee nieuwe afdelingen mogen begroeten. Op woensdagavond ging de afdeling Gouda de lucht in. In de rij der afdelingen nummer 24. Het nieuwe afdelingsbestuur bestuur zal ook vanuit Gouda een stevig Fortuynistisch geluid laten horen. Op donderdagavond mochten we de afdeling Spijkenisse begroeten. Nummer 25 in de rij. Ook in Spijkenisse werd het nieuwe bestuur unaniem gekozen. Beide afdelingen wensen wij ook vanaf deze plek veel succes.

De komende weken zullen er wederom nieuwe afdelingen van de Lijst Pim Fortuyn worden opgericht. Indien u wilt weten of er in uw gemeente al een afdeling van de Lijst Pim Fortuyn actief is klik u op de button "gemeenteraden". Voor het aanvragen van informatie voor de oprichting van een afdeling stuur een mailtje naar:
ronaldtol@lijstpimfortuyn.nl . Als lid van de Lijst Pim Fortuyn krijgt u dan de folder "De oprichting van een gemeentelijke afdeling" toegestuurd.

( Afdeling Spijkenisse )