Politie Zeeland

O-8139-2003 DRANGHEKKEN IN HET WATER

Zaterdag omstreeks 03.10 uur werden op de Turfkade in Goes enkele dranghekken in het water gegooid. Hierdoor is schade ontstaan aan de loopsteiger.
In verband hiermee werd omstreeks 03.15 uur in de Nieuwstraat een groep van vijf personen aangehouden. De groep bestond uit een 20-jarige man uit Halsteren, een 21-jarige man uit Hoogerheide, een 27-jarige man uit Goes en een 33-jarige man en een 21-jarige vrouw beiden uit Vlissingen. Enkelen van hen bekenden een hek in het water te hebben gegooid, ze werden allen na verhoor weer in vrijheid gesteld.

O-8140-2003 DIEFSTAL UIT VRACHTAUTO

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de Wilgenstraat in Goes een vrachtauto opengebroken.
Er werd een oplaadsnoer met onbekende waarde weggenomen.

W-8141-2003 AUTORUIT VERNIELD

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Kousteensedijk in Middelburg de ruit van en bedrijfsbus vernield.
Het schadebedrag is onbekend.

W-8142-2003 MIDDELBURGER MISHANDELD

Zaterdag tussen 03.30 uur en 03.35 uur werd op de Vlasmarkt in zijn woonplaats een 21-jarige Middelburger door een onbekende man enkele keren in het gezicht geslagen.
Nadat hij twee, eveneens voor hem onbekende, vechtende personen uit elkaar had gehaald, werd hij door een derde persoon in zijn nek gepakt en enkele keren met een vuist in zijn gezicht geslagen. Hij heeft aangifte van mishandeling gedaan.

O-8143-2003 INBRAAK IN BEDRIJFSPAND

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een bedrijfspand op de Hogezoom in Renesse.
Er werden een vijverpomp en een lamp met een gezamenlijke waarde van enkele honderden euro's weggenomen.

Z-8144-2003 PECH VOOR DOORRIJDER NA AANRIJDING

In de Julianastraat in Heikant vond zaterdag om 01.50 uur een aanrijding plaats, waarvan de politie toevallig getuige was.
Een 27-jarige automobilist uit Mechelen reed over de Julianastraat in de richting van Koewacht. Omdat hij niet voldoende rechts hield ontstond tussen hem en een hem op dezelfde weg tegemoetkomende 22-jarige bestuurster uit de gemeente Terneuzen een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten. De Belgische bestuurder verliet daarna de plaat van het ongeval maar omdat in dezelfde straat toevallig de politie aanwezig was, kon de man even later worden aangehouden. Hij had ongeveer 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en zijn rijbewijs werd ingenomen.