22/11 De Leijgraaf

Uden 22-11-2003

HENNEPKWEKERIJ IN WONING, Uden

Vrijdag is in een woning aan de Artillerieweg in Uden een hennepkwekerij aangetroffen. In de garage werd een ingerichte kwekerij met 600 planten ontruimd en apparatuur is vernietigd. Een 41-jarige vrouw en een 48-jarige man werden in de woning aangehouden.

RIJDEN ONDER INVLOED, Boekel/ Veghel/ Uden

Vrijdagavond is op de Kerkstraat in Boekel een 41-jarige man uit Handel aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en bleek niet in het bezit van een rijbewijs. De man had bijna zes maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Er is proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op De Amert in Veghel het rijbewijs ingevorderd van een 28-jarige man uit deze plaats. De automobilist had onder invloed van alcohol door een heg gereden en een verkeersbord vernield. De Veghelnaar kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

Dezelfde nacht werd op de Markt in Uden een 19-jarige man uit deze plaats aangehouden. De bromfietser had onder invloed van alcohol zojuist een aanrijding veroorzaakt met een personenauto. De Udenaar bleek tevens niet in bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

SOFTDRUGS AANGEROFFEN IN WONING, Uden

Vrijdagmiddag is in zijn woning in Uden een 49-jarige man aangehouden. De verdachte had in zijn woning ruim een kilo softdrugs. De Udenaar is inverzekering gesteld.