22/11 Den Bosch

's-Hertogenbosch 22-11-2003

BEROVING, s-Hertogenbosch

Vrijdagavond rond 20.15u is op de Treurenburg in s-Hertogenbosch een 19-jarige Eindhovenaar beroofd van zijn portemonnee. De man reed samen met een 18-jarige plaatsgenoot op een brommer over de Treurenburg in de richting van Hedel. Vanuit tegenovergestelde richting naderden drie personen op een donkergekleurde scooter. De drie jongemannen vroegen of zij gebruik mochten maken van hun telefoon. Vervolgens dwongen zij de 19-jarige man zijn portemonnee af te geven. Zij bedreigden de man hierbij met vermoedelijk een mes.

De drie jongemannen zijn er in de richting van s-Hertogenbosch vandoor gegaan.

VERNIELINGEN, s-Hertogenbosch

Vrijdagavond zijn drie jongemannen aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen aan diverse gebouwen aan het Rivierenplein. Naar aanleiding van signalementen werden de 15-, 17- en 20-jarige Bosschenaren aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werden zij heengezonden.

BRANDSTICHTING, Rosmalen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de T M Kortenhorstlaan in Rosmalen een 18-jarige man uit deze plaats aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man een brandend voorwerp tegen de houten wand van een gebouw zetten. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

BEDREIGING EN VERNIELING, s-Hertogenbosch

Zaterdagochtend is op de Citadellaan in s-Hertogenbosch een 25-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man had zojuist een raam van het brugwachtershuisje vernield en een man bedreigd. De man is overgebracht naar het politiebureau en er is proces-verbaal opgemaakt.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Zaterdagmiddag is op de Arena in s-Hertogenbosch een 30-jarige Bosschenaar aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De man had 21 flessen shampoo met een totale waarde van 105 euro weggenomen. De man is overgedragen aan de politie.