Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn & omgeving

Hoorn 22-11-2003 - 16.45 uur

Aanhoudingen na vechtpartij
Abbekerk, zaterdag 22 november 2003.
Rond middernacht ontstond er bij een café aan de Dorpsstraat een vechtpartij. Daarbij waren enkele klappen gevallen en was er in de horecagelegenheid ook met pepperspray gespoten. Hierna waren vier betrokkenen gevlucht in een personenauto. Deze auto kon door de politie in Blokker worden onderschept waarna de inzittenden werden aangehouden. Het ging om twee mannen van 19 en 20 jaar uit Blokker en een jongen van 17 en een meisje van 16 jaar uit Hoorn. Ze werden allen ingesloten. Na onderzoek bleek dat de 20-jarige man had gespoten met het bijtende goedje. Na verhoor werden de verdachten in de loop van de middag heengezonden. Er wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Drankrijder mag rijbewijs inleveren
Hoorn, zaterdag 22 november 2003.
Omstreeks 04.20 uur zagen agenten op het Oude Ambacht dat een 22-jarige automobilist uit Hoorn een verbodsbord negeerde en te snel reed. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar blies hij 665 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Woninginbraak
Zwaag, zaterdag 22 november 2003.
De eigenaar van een woning aan de Klaverwoud ontdekte vanmorgen dat er in de afgelopen twee dagen is ingebroken in zijn huis. De man was kort afwezig omdat hij de woning aan het verbouwen is en er nog niet slaapt. Er was aan de achterzijde een raam verbroken. Uit de woning werden onder meer een stereotoren, een televisie en gereedschappen weggenomen.