Ingezonden persbericht


Verkadealbums op de Verzamelbeurs

Anton Siedsma uit Hoofddorp is een verwoed verzamelaar van oude Plaatjesalbums en Verkadealbums in het bijzonder.

Op zaterdag 22 en zondag 23 november 2003 is hij een van de ruim 3500 standhouders op de GROTE INTERNATIONALE VERZAMELAARSJAARBEURS in UTRECHT.

In zijn stand nr. 8407 meteen links bij de ingang HAL 8 Curiosa, kunnen de vele dubbele albums worden ingekeken, gekocht, geruild of verkocht.

Siedsma raadt alle bezoekers aan hun verzamelwaar mee te nemen naar deze beurs om de waarde ervan te vernemen, of het materiaal om te ruilen of te verkopen.

Het is altijd weer bijzonder spannend welke hem nog ontbrekende oude plaatjesalbums of losse plaatjes worden meegenomen of aangeboden.

Ook kan men aan zijn stand Oude Schoolplaten en alles van AAP-NOOT-MIES bewonderen. Kom gerust eens aan zijn stand kijken of anders : bel 023 - 5614727 of stuur een mailtje siedsma@quicknet.nl

Zie ook zijn Home Pages : http://hobby.clubs.nl/verkade of http://school.clubs.nl/schoolplaten

Alle verzamelaars uit de gehele wereld kijken weer reikhalzend uit naar deze Verzamelbeurs, waar ruim 40.000 bezoekers worden verwacht.

Men kan op deze Verzamelaarsjaarbeurs de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen aantreffen.

Op 22 en 23 november 2003 is de Grote Internationale VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht met vele duizenden deelnemers. Kom ook eens een kijkje nemen.

De VerzamelaarsJaarbeurs en de Mega Platen & CD Beurs zijn geopend op zaterdag 22 november van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 17 november van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegangsprijs is ¤ 10,- Kinderen t/m 10 jaar gratis. Met reductiebon ¤ 9,-


---

VERZAMELAARSJAARBEURS

met KILOMETERS VERZAMELPLEZIER

UTRECHT- In het weekend van 22 en 23 november 2003 is de Internationale VerzamelaarsJaarbeurs in het Jaarbeurscomplex te Utrecht. Dit evenement, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verzamelbeurs van Europa. Ruim 50.000 m2 beursvloer vormt het decor van een heus verzamelparadijs met liefst 3500 exposanten uit binnen- en buitenland.

Het groeiende en diverse aanbod op de beurs resulteert nog altijd in stijgende bezoekersaantallen. Meer dan 40.000 bezoekers, van antiquairs en fervent verzamelaars tot nieuwsgierige dagjesmensen en hobbyisten halen hun hart op aan verzamelobjecten, antiek en curiosa.

Voor iedere verzamelaar, maar ook voor iedere andere belangstellende, is er echt van alles te vinden op het gebied van speelgoed, munten, postzegels, poppen, aardewerk, boeken, antiek, curiosa, enz . Wie alleen al langs alle collecties wil wandelen, dient zich dat weekend voor te bereiden op een tocht van vele kilometers.

Opvallend is dat er steeds meer vrouwelijke bezoekers op het evenement afkomen. Ook ligt de gemiddelde leeftijd van de bezoeker steeds lager. De reden voor het grotere aantal jonge geïnteresseerden is waarschijnlijk de toenemende belangstelling voor mooi antiek en design, maar ook voor curiosa en spullen uit Grootmoeders Tijd.

Een vaste deelnemer op standplaats 8407 vooraan in hal 8 Curiosa is Anton Siedsma uit Hoofddorp. Op zijn stand kunnen allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende VERKADE-ALBUMS van Jac. P. Thijsse, worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt derhalve aangeraden albums en/of losse plaatjes mee te nemen. Hij is ook een verwoed verzamelaar van Schoolplaten van de vermaarde tekenaars Jetses, Gabrielse, Isings en Koekkoek en alles van AAP- NOOT - MIES. Info: 023- 5614727. E-mail: siedsma@quicknet.nl

of kijk op Sites : http://www.kinderlines.nl/siedsma of http://hobby.clubs.nl/verkade

Naast alle antiek, curiosa en verzamelingen op deze beurs kan de bezoeker van de VerzamelaarsJaarbeurs ook genieten van diverse demonstraties. Verder is er de Mega Platen en CD Beurs, de grootste platenbeurs ter wereld. De meest uiteenlopende muziekgenres zijn hier vertegenwoordigd met meer dan 450 internationale standhouders. Naast allerlei unieke platen, cd's, video's en tijdschriften vindt er ook een tentoonstelling plaats van de honderd meest gezochte platen ter wereld.

Kortom veel tienduizenden bezoekers kijken reikhalzend uit naar dit gigantische verzamelweekend. Alle bezoekers krijgen een gratis beurskrant met een plattegrond, zodat ze niet eindeloos hoeven te zoeken, voor ze alles van hun gading hebben gevonden. In ruim 20 jaar is de Verzameljaarbeurs uitgegroeid tot een bijzonder volwassen evenement met dit jaar weer veel speciale attracties en buitengewone exposities. Kijk maar eens op: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

De VerzamelaarsJaarbeurs en de Mega Platen & CD Beurs zijn geopend op zaterdag 22 november van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 17 november van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegangsprijs is ¤ 10,- Kinderen t/m 10 jaar gratis. Met reductiebon ¤ 9,-

Inlichtingen : tel. 030-2955593 Shirley Driessen, Acc. Manager VerzamelJaarbeurs, email : DriessenSMMG@Jem.nl

of tel. 030-2952743 Sicco Hesselmans, Organisatie. email: HesselmansST@JEM.nl