Partij van de Arbeid


PvdA-voorlichting

Plein 2

Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 12 november 2003

PvdA-Kennisfestival 2003: Nieuwe Kennis(sen)

Zaterdag 22 november organiseert het Kenniscentrum van de PvdA het Kennisfestival 2003. Het festival begint om 10.30 uur in het Pieter de la Courtgebouw van de Faculteit Sociale Wetenschappen, Wassenaarseweg 52 in Leiden.

Het Kennisfestival stelt hete hangijzers voor de PvdA aan de orde en biedt bouwstenen voor de oppositiekoers voor de komende periode. In diverse lezingen, debatten, workshops en de wandelgangen komen verschillende thema's en dilemma's aan bod, waaronder integratie, euroscepsis, democratische vernieuwing, normen en waarden, kunst en cultuur en de hervorming van de publieke sector.

Wouter Bos neemt deel aan het debat over Integratie en de grote stad. Tijdens dit debat wordt gesproken over de knelpunten en uitdagingen van integratie en de gevolgen hiervan voor de grote steden.

Overige deelnemers aan het festival zijn onder anderen Ruud Koole, Margreeth de Boer, Hans Andersson, Lodewijk de Waal, Samira Abbos, Pieter van Geel, Sadik Harchaoui, Hedy d' Ancona, Jan Pronk, Gijs Scholten van Aschat, Maarten van Rossem en Maurice de Hond.

Het complete programma is te verkrijgen bij de afdeling Voorlichting (K123), of terug te vinden op www.pvda.nl/kennisfestival.



Partij van de Arbeid