Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 18-11-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 22 november
Radio 2 ­ 16.00 uur

The rosenberg trio brengt bijzonder eerbetoon in tros muziekcafÉ

Presentator Hadassah de Boer ontvangt zaterdag 22 november The Rosenberg Trio in TROS MUZIEKCAFÉ. Onlangs verscheen een nieuwe dvd, getiteld 'The Rosenberg Trio live in Samois, tribute to Django Reinhardt'. Het eerbetoon van The Rosenberg Trio aan de beroemde jazzgitarist werd opgenomen in Frankrijk maar de muziek klinkt live net zo goed in TROS MUZIEKCAFÉ.

De Haags/Utrechtse band Clean kwam dit jaar met een naamloos debuutalbum. De band speelde al in het voorprogramma van Racoon en Nada Surf. Clean treedt zaterdag op in TROS MUZIEKCAFÉ en zingt haar single 'Rain'.

Uit het buitenland komen Sharrie Williams and the Wiseguys. De Amerikaanse zangeres heeft een bewogen leven achter de rug. Hadassah vraagt haar zaterdag of ze het als een roeping zag om de blues te zingen. Sharrie komt samen met haar Wiseguys om een indrukwekkend staaltje blues, funk en gospel te laten horen.

Verder zijn in TROS MUZIEKCAFÉ de drie dames van Treble te gast. Zij maken lekkere vrolijke muziek met veel percussieklanken zoals ze laten horen met hun nieuwe single 'Ramaganana'.

De uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ kan gratis worden bijgewoond. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam en het Studiocafé gaat om 13.00 uur open. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Surf voor foto's en meer informatie naar www.muziekcafe.nl.



Ingezonden persbericht