Gemeente Emmen

Persbericht: Breng een bezoek aan Bouwplan 2003

18 november 2003

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 november aanstaande wordt de beurs Bouwplan 2003 in het Congrescentrum De Giraf in Emmen georganiseerd. Wethouder H. Brummel opent Bouwplan 2003 op vrijdagmiddag om 14.00 uur bij de stand van de gemeente Emmen.

De beurs kent dit jaar actuele themas. Evenals voorgaande jaren besteedt Bouwplan veel aandacht aan trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van bouwen en wonen. Daarnaast kunnen de bezoekers op de beurs terecht voor interieur- en tuinadvies door diverse ondernemingen.

Stand gemeente Emmen
Ook dit jaar is de gemeente Emmen weer met een mooie stand op de beurs aanwezig. Het thema van de stand is Informatie over (nieuw)bouwplannen. Bezoekers van de stand kunnen over diverse onderwerpen informatie ontvangen, o.a. over bouwen, verbouwen, nieuwbouwprojecten en bouwvergunningen. Medewerkers van de afdelingen Wonen en Bouw- en Woningtoezicht zijn op beide dagen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de beurs en aan onze stand. Vrijdag 21 november is de beurs geopend van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag 22 november is de beurs open van 10.00 tot 17.00 uur.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2003 Gemeente Emmen