Persbericht namens uitdaging ahc/kolping

Het onderstaande team zal morgenavond thuis in de Hoornsevaart de strijd aanbinden tegen V&L uit Geleen. De wedstrijd (aanvang 19.45 uur) is de opening van de tweede helft van de reguliere competitie in de Heren Lucardi Eredivisie Handbal. De 'heenwedstrijd' werd met 26-17 verloren.

Het NHV heeft een nieuwe topscoorderslijst gepubliceerd en op die lijst staat Jong-Oranjespeler en AHC/Kolpingtopschutter Jos Ruijter op een prima gedeelde vierde plaats met 69 goals. Hij deelt die plaats met Rutger Sanders van V&L.

Joey Duin (Volendam) is de nummer 1 met 76 goals, Frank Verschuren (White Demons) nummer 2 met 74 goals en Sven Coonen (Sittardia) nummer 3 met 70 doelpunten.

De opstelling van morgen verschilt 'een klein beetje' met die van de laatste weken. Martijn Cappel (eerste keeper) is al weken geblesseerd 'maar is aan het terugkomen' en volgens trainer/coach Alex Vaassen 'klaar' als de belangrijke nacompetitie begint waar de punten gepakt moeten gaan worden. In zijn plaats 'stond' meestal John Besseling maar hij bleek deze week tijdens de trainingen (vier!) minder scherp dan Joderik Binnendijk en Kristian Elout.

14 Joderik Binnendijk (keeper) 79 Kristian Elout (keeper)

03 Ramon van Dijk 04Arne Boersma 05 Stephan Doesburg 06 Marco Ton 05 Stephan Doesburg 08 Serge Ter Horst 11 Jos Ruijter 15 Mark Neeft 20 Joran Dijkstra 84 Remco Bakker

De wedstrijd zal worden gefloten door het duo Boesten Julicher.

EINDE PERSBERICHT

Namens Uitdaging AHC/Kolping bedanken wij u voor uw aandacht en wensen u een sportief weekeinde toe!