D66

woensdag 17 september | D66 03.0006

D66-najaarscongres 22 november 2003 MECC Maastricht

Op zaterdag 22 november 2003 vindt in het congrescentrum MECC te Maastricht het D66-najaarscongres plaats. Het landelijk bestuur van D66 nodigt leden van de pers uit om dit congres bij te wonen. Op de voorlopige agenda staan onder meer:


* Verkiezing van de D66-lijsttrekker voor Europese Verkiezingen 2004; de leden van D66 kiezen tijdens het congres de lijsttrekker. De nummer 2 en verdere volgorde van de kandidatenlijst wordt voorjaar 2004 middels een interne poststemming vastgesteld. Een stemadvies aan de leden wordt middels regionale voorverkiezingen geformuleerd. Een aanvullend persbericht met de kandidaten voor de functie van lijsttrekker volgt uiterlijk 1 oktober 2003
*

* Congresthema "Een half jaar Balkenende II, de stand van zaken"; middels diverse deelsessies wordt aandacht besteed aan de vorderingen van het huidige kabinet op voor D66 belangrijke thema's
*

* Congresthema "Corporate Governance/ Goed ondernemersbestuur"; recente ontwikkelingen geven aanleiding om na te denken over de vraag wat nu corporate governance/ goed ondernemersbestuur is.

Op dit congres worden toespraken gehouden door de voorzitter van de Jonge Democraten, Vincent Verkoelen, partijvoorzitter Alexander Pechtold en politiek leider Boris Dittrich. Tevens hebben leden en afdelingen van D66 de mogelijkheid tot het indienen van moties over de algemene en actuele politieke ontwikkelingen.

Begin november ontvangt u aanvullende informatie over het definitieve programma van het congres + evt. contactpersonen ten aanzien van facilitaire diensten door de congreslocatie.


---