Gemeente Enschede

Voor de deur liggen voor een kavel


Enschede, 21-11-2003

Kaveluitgifte Roombeek trekt opnieuw slapers

Voor de deur slapen om 's morgens als eerste aan de beurt te zijn, is niet alleen voorbehouden aan optredens of uitverkoopacties. In Enschede start zaterdag 22 november om 10.00 uur 's ochtends de tweede uitgifte van woonkavels in de wederopbouwwijk Roombeek. Nu al melden zich de eerste geïnteresseerden die graag overnachten om zaterdag als eerste een kavel te kunnen kiezen.

De kavels in de Enschedese wederopbouwwijk Roombeek blijken populair. Voor de tweede opeenvolgende keer kiezen belangstellenden ervoor om "voor de deur te slapen" om zo als eerste een keus te kunnen maken uit de 40 beschikbare kavels. Het gaat om (deels woon/werk) kavels met een prijs variërend van 229 tot 382 euro per vierkante meter. Het Informatiecentrum Roombeek is vanavond speciaal open om de slapers op te vangen.

Bij de eerste kaveluitgifte in mei dit jaar was de belangstelling ook al dusdanig groot dat uiteindelijk 25 belangstellenden het zekere voor het onzekere namen en zich met slaapspullen meldden bij het Informatiecentrum Roombeek. Toen ging het om de uitgifte van 60 vrijstaande woonkavels. In allerijl werden die avond mensen opgeroepen, voor catering gezorgd en gingen de deuren van het Infocentrum Roombeek open om de mensen niet buiten te laten slapen.
---

Gepubliceerd op 21-11-2003 © Copyright gemeente Enschede Naar