23/11 Den Bosch

's-Hertogenbosch 23-11-2003

MISHANDELING, s-Hertogenbosch

Zaterdagochtend is op de Baden Powellstraat in s-Hertogenbosch een 38-jarige man uit Nistelrode aangehouden. Hij wordt ervan verdacht kort hiervoor zijn ex-vriendin in haar woning aan de Baden Powellstraat te hebben mishandeld. De man greep de vrouw bij de keel en zij liep diverse snijwonden op aan haar hand. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, s-Hertogenbosch

Zaterdagmiddag is het rijbewijs van een 24-jarige Bosschenaar ingevorderd. De automobilist reed 107 km/u waar maximaal 50 km/u is toegestaan

HELING, s-Hertogenbosch

Zaterdagavond is op het Stationsplein in s-Hertogenbosch een 39-jarige man uit Sint-Oedenrode aangehouden. Agenten zagen de man met een plastic tas lopen met daarin een computer. Hij verklaarde deze te hebben gevonden. De man is hierop aangehouden op verdenking van heling en overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

BELEDIGING EN VALSE NAAM, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Visstraat een 17-jarige man aangehouden voor belediging van een agent. De Bosschenaar gaf hierbij een valse naam op. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is op de A59 ter hoogte van Empel een 23-jarige man uit Hedel aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

VERNIELINGEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie de melding dat twee mannen op de A2 ter hoogte van Rosmalen hectometerpaaltjes uit de grond trokken. Agenten troffen ter plaatse lopend over de vluchtstrook een 19- en een 17-jarige man uit Kerkdriel. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

BEDREIGING MET MES, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Buurschappenlaan in s-Hertogenbosch een 25-jarige man uit deze plaats aangehouden. Politie kreeg de melding dat de man voor zijn woning met een mes enkele mensen in deze straat bedreigde. De Bosschenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.