Politie Zeeland

O-8173-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
In de Deltastraat in Nieuwerkerk werd zondag rond 04.15 uur een 24-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man had 1oe maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur, tevens werd er tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

O-8174-2003 TWEE MAAL TOTAL LOSS
Zondagmiddag omstreeks 16.30 uur vond er op de kruising Heinkenszandseweg / Beeldhoeveweg in 's-Heerenhoek een aanrijding plaats waarbij twee auto's total loss werden verklaard.
Een 25-jarige man uit de gemeente Goes reed over de Beeldhoeveweg komende uit de richting Vleugelhofweg. Op genoemd kruispunt verleende hij geen voorrang aan een van rechtskomende 32-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. De 32-jarige man kwam door de klap tot stilstand in de tuin gelegen langs de Heinkenszandseweg. Hierbij werd een tuinhek+tuin vernield. Er raakte niemand gewond.

W-8175-2003 WONINGINBRAAK
In de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken in een woning aan de Zuilenburg in Vlissingen.
Uit de woning werden meerdere sieraden, een dvd-speler en geld weggenomen.
De toegang tot de woning werd geforceerd.

W-8176-2003 AANHOUDING NA SNELHEIDSOVERTREDING
Een 20-jarige man uit Vlissingen werd zondag rond 11.15 uur in de Zusterstraat in Middelburg aangehouden nadat hij kort daarvoor een snelheidsovertreding had begaan.
De automobilist werd op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg aan de kant gezet na een grove snelheidsovertreding. Hij reed na correctie 148 km/uur reed daar waar 70km/uur is toegestaan. Toen hem gevraagd werd uit zijn voertuig te stappen gaf hij gas en ging ervandoor.

Z-8177-2003 BEKEURING
In De Schepenstraat in Aardenburg werd zondag rond 01.45 uur een 28-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden.
De fietser kreeg een bekeuring voor het rijden zonder verlichting, hierop vloog hij de politiefunctionaris aan. Hij werd vervolgens na een worsteling geboeid overgebracht naar het bureau. Na de voorgeleiding en verhoor werd er tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

W-8178-2003 DIEFSTAL BROMFIETS
Uit een niet afgesloten schuurtje van een woning aan de Langevieleweg in Middelburg werd tussen zaterdag 23.30 uur en zondag 13.30 uur een oranje/rode Zundapp gestolen.
De bromfiets is voorzien van verzekeringsplaatje SLH-766.

W-8179-2003 AUTO-INBRAAK
In de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond Onder den Toren in Middelburg.
Uit de auto werd een rijbewijs, portemonnee en een tiental cd's.