BNN

correctie: dinsdag 4 november (niet woensdag 4 november).

BNN POPSECRET PRESENTS ALICIA KEYS

Het is al weer een paar maanden geleden dat de populaire band Live optrad in Nemo in Amsterdam en dus de hoogste tijd voor een nieuwe BNN PopSecret. Op dinsdag 4 november geeft de Amerikaanse zangeres Alicia Keys een optreden op een geheime locatie en jij kan daar bij zijn!

Alicia Keys heeft diverse top 10 hits gehad, waaronder Fallin, Woman's Worth en How Come you don't call me Anymore. Op 24 november verschijnt haar nieuwe single 'You don't know my name' en in december volgt het nieuwe album. Ook bij deze PopSecret zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, want slechts 200 mensen kunnen bij het exclusieve optreden aanwezig zijn. Kaarten zijn te winnen via www.bnn.nl en vanaf 25 oktober bij 3FM.

Op 23 november is het optreden te beluisteren tijdens het 3FM-programma That's Live. Presentator Eric Corton interviewt de zangeres en praat met haar over haar succes, privé-leven en carrière. Op 22 december zendt BNN het optreden op televisie uit van 22.50 uur tot 23.15 uur op Ned. 2.

In navolging van het enorme succes van Het Geheime Optreden van Robbie Williams dat BNN in november 2002 organiseerde, is BNN onder de titel PopSecret met een serie exclusieve optredens van internationale bands en artiesten gestart. Op 23 mei jongstleden kwam Live naar Nederland om speciaal voor BNN PopSecret een geheim optreden te geven voor slechts honderdvijftig uitzinnige fans.

'We zitten in de shit, dus word lid!' Word lid van BNN en steun ons voor maar EUR5,73 per jaar! Surf naar www.bnn.nl of bel 0900-0805!