Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

links
evenementen

Dit najaar extra trainingsdata

Bent u toe aan iets nieuws in de salon? Speciaal voor de succesvolle cursussen 'Authentiek Scheren' en 'Color Motivation' organiseert KOC dit najaar een extra cursus. Vanwege de overvolle wokshops over Choices de Haarlijn najaar/winter 2003-2004 is er ook een extra workshop gepland. Zo kunt ú samen met uw team up-to-date blijven.

Authentiek Scheren
In deze boeiende training leert u van alles over nat scheren met het mes en massage op het gezicht en hals. Een leuke manier om de mannelijke klant in uw salon een aangename extra service te kunnen bieden. KOC organiseert deze cursus in samenwerking met Barbershop New York. Interesse? Volg dan de extra geplande cursus op 24 november 2003.

Color Motivation
Het aantal kleurbehandelingen in de salon neemt nog altijd toe. Met name kapsels in gevarieerde kleurnuances zijn erg gewild. Kleuren is een aantrekkelijke stimulans voor uw omzet, maar beschikt u wel over de benodigde technieken? Deze training leert u om met eenvoudige hulpmiddelen, de mooiste kleuren en kleurschakeringen in het haar aan te brengen. Dáár krijgen uw klanten pas kleur van! Speciaal voor u hebben wij op 23 november 2003 een extra cursus toegevoegd aan ons cursusprogramma.

Workshop Choices
Wat zijn dit najaar de nieuwste trends? Welke pittige kapsels vormen samen de Haarlijn najaar/winter 2003-2004? En met welke technieken creëert u deze kapsels? De workshops Choices maken het allemaal duidelijk. Een onmisbare training voor u en uw team! Daarom bieden wij u een extra data aan: 25 november 2003.

Inschrijven
Wilt u meer informatie over één van de trainingen? Of wilt u zich inschrijven? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw opleidingsadviseur. U kunt ook bellen naar KOC Nederland, afdeling Relatieservice op telefoonnummer 030 - 6071000.