Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie

Algemene Ledenvergadering
---

Onder het motto `Back to the roots' geeft Johan Noltes een inleiding over SVO. Tevens zal hij voor SVO belangrijke onderwerpen aansnijden zoals het cursusaanbod en de rol van de accountmanager en adviseur praktijkopleiding als aanspreekpunt voor de slager als leermeester. Ook over het waarnemen van signalen uit de markt en het hierop inspelen door SVO geeft Johan Noltes zijn visie. Voor slagerondernemers uiterst interessante onderwerpen die betrekking hebben op de continuïteit van een goed opleidingsniveau binnen de vleessector. Iets wat een positieve uitwerking heeft op het personeel en het rendement in een bedrijf.

Johan Noltes (53) is sinds september vorig jaar directeur van SVO. Hij is in de vleesbranche geen onbekende. Zo was Noltes voor zijn komst naar SVO commercieel directeur van Encebe Vleeswaren in Boxtel. Onder zijn leiding heeft SVO thans nieuw élan gekregen waarmee het opleidingsinstituut zich profileert als een uitstekende partner in de vleessector.

www.knsnet.nl vernieuwd
De KNS gebruikt sinds 1999 het internet als communicatiemiddel. De site www.knsnet.nl is een actuele informatiebron voor aangesloten slagerondernemers. Door de toename van het gebruik van internet en e-mail, ook binnen de slagersbranche, zal de site een ware metamorfose ondergaan en in het vervolg een interactief en dynamisch karakter krijgen. Tijdens de ALV zal de nieuwe website van de KNS worden gepresenteerd. Diverse nieuwe functies maken de site zeer gebruiksvriendelijk. Met de lancering van de nieuwe site zal de KNS ook meer gaan communiceren via de digitale snelweg. Kortom, de nieuwe KNS-site wordt de interactieve informatiebron voor ondernemers in de slagersbranche.

De Algemene Ledenvergadering van de KNS wordt gehouden op maandag 24 november in Carlton President Hotel in Maarssen. Aanvang 20.00 uur
---